1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:00

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohrazda zařídil v poslední patnáctiminutovce remízu s Kameňákem


Branky


11

Fotbalisté Kamenného Újezdu v 6. kole III. třídy zavítali na hřiště Vrábče. Domácí dvakrát v řadě nebodovali, v šestém kole ale remizovali s favoritem 1:1. Hosté šli v prvním poločase do vedení po gólu Samborského, ale za domácí v 77. minutě srovnal Ohrazda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Utkání ve Vrábče jsme nezvládli jak bychom si představovali. Postavení v tabulce a současná forma by sváděla k tomu si myslet, že nás čeká snadné utkání. Opak byl pravdou. Věděli jsme co nás čeká, menší hřiště, težký terén a snaživý soupeř, ale nechtěli jsme nic podcenit. V úvodu se nám to i dařilo. Martin Samborský vstřelil první branku  a dění na hřišti se odehrávalo převážně na polovině domácích. Bohužel jsme pak neproměnili další tři gólové příležitosti. A šlo se do kabin za stavu pouze 0:1. Domácí vycítili šanci a druhý poločas se snažili jít za dobrým výsledkem. Hráli důrazně z dlouhých nakopávaných míčů kde se snažili zabojovat o šanci na vyrovnání. Hra se rozkouskovala do osobních soubojů, také neustálé dohady se soupeřem nebo rozhodčím nám vůbec neprospívali. 

Domácí obrali favorita o dva body

Bohužel jsme se v druhém poločase dění na hřišti přizpůsobili a bylo to klasické bojovne utkání, méně fotbalu více kopané. To hrálo soupeři do not a po našem zbytečnému faulu se jim z přímáku po dorážce a naší nedůslednosti na odražený balon, podařilo vyrovnat Štěpánem Ohrazdou. Hra pak byla dále bojovná nepřesná a neurovnaná. Přesto jsme měli dvě vyložené šance na vstřelení branky na 2:1. Neproměnili jsme je a tak jsme nakonec mohli  odjíždět s prázdnou, když  domácí orazítkovali nevídanou pumelicí pouze naší brankovou konstrukci. S remízou spokojení být nemůžeme a soupeři jsme více méně sami umožnili praktikovat jejich styl hry na menším hřišti, hlavně ve druhém poločase. Musíme se z toho poučit. Podobná utkání nás jistě ještě čekají. Soupeři gratuluji a ať se jim daří i nadále. Na domácím hřišti nebudou snadným soupeřem ani pro ostatní týmy.

Autor: Milan Svobodný (trenér)



Sestavy


TJ Vrábče
J. Beran [-] - K. Bašta [-] , P. Sedlický [-] , J. Ohrazda [-] , J. Vejskrab [-] , D. Kokrment [-] , J. Müller [-] , T. Knytl [-] , M. Vrba [-] , F. Ohrazda [-] , Š. Ohrazda [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
J. Dudák [-] - M. Svobodný [-] , J. Váša [-] , P. Petkov [-] , V. Šimek [-] - F. Filip [-] , J. Komberec [-] , D. Augusta [-] , M. Samborský [-] - V. Kotalík [-] , M. Fousek [-]

ŽK: 45. P. Sedlický - 46. P. Petkov , 51. V. Kotalík .
Hráči zápasu: Š. Ohrazda - M. Samborský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Formánek Luboš - HEJPLÍK Václav (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Jaroslav Brom
Tip experta: výhra hostů

Kameňák nás tenisově vyškolil dvěma kanáry – první půle 6:0, druhá půle 6:0. Ve Vrábči jsme zase hráli tenis my, vyhráli jsme 6:3. I nyní očekávám tenisové skóre, tipuji super tiebreak 4:10.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Z Vrábče se body nevozí a ani rozjetý Kameňák na cestu domů nedostane výslužku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Doufam, ze uz vrabce dorazi na match a vyhraje.

Tip: remíza