Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:30

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kameňák rozstřílel rezervu Olympie, čtyři branky vstřelil Kotalík a Prokop


Branky


13

Fotbalisté Kamenného Újezdu jasně dominovali ve 4. kole III. třídy proti Týnu nad Vltavou ve všech herních aspektech a po zásluze zvítězili 12:0. Největší zbraní hostů byli útočníci Kotalík a Prokop. Oba vstřelili po čtyřech gólech. Rezerva Kameňáku jasně demonstrovala svou ofenzivní sílu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo hotovo

Dnes nám plzeň 12 v Kremaci v KÚ chutnala! Přivezli jsme tři body z Týna nad Vltavoum kde jsme rozstříleli jejich benfiku vysoko 12:0. Na jejich hřišti se nám dlouhodobě nedaří. Dnes se to snad změnilo. Vědomí si těžkého soupeře velkého hřiště a historicky našich nedobrých výsledků jsme sestavu tvořili s respektem k soupeři. Doplnění o čtyři hřáče Áčka jsme odjížděli v očekávání těžkého zápasu. To se potvrdilo pouze tak prvních 20-30 minut. V okamžiku kdy jsme vstřelili první dvě branky se naši hráči uklidnili. Hru jsme kontrolovali, dobře jsme kombinovali a drželi míč převážně na našich kopačkách. Hráli jsme v dobrém tempu a soupeři to dělalo problémy. Složení týmu soupeře nikdy neřeším, ale zdálo se, že měli v týmu poměrně dost mladých hráčů a nám jejich částečná ukvapenost a nepřesnost v přihrávkach a následné ztráty míče nahrávali na naší notu. Mohli jsme chodit do rychlých kontrů a také je zužitkovat k navýšení skóre. První poločas rozhodl o výsledku. 

Vysoké vítězství hostujícího týmu

Ve druhém jsme poslali postupně na hřiště celou lavičku. I tak se skóre zastavilo až na číslu 12. Výsledková tabule nakonec nestačila. Za zmínku stojí 4 brankoví střelci Viki Kotalík a Aleš Prokop. Gólman Kuba Dudák opět s nulou a pár težších zákroku tam bylo, ale domácím souzeno vstřelit gól nebylo. Velmi pěkný výkon v zaloze Kombi. Tradičně pevná pravá strana Šimi a Sambi. Dnes si zahrál parádně Honza Váša na levém beku měl prostor a připravil nékolik krásných branek. Střed držel Augi a Červ. Oba poctivý výkon. A na předstoperu Petky obstaral asi nejnebezpečnejšího hráče soupeře s číslem 11 a nedovolil mu se prosadit. Ve druhé půli ve hře všichni z lávky. Pruši první gól.  To bude drahý. Ale opět týmový výkon. Zodpovědnost a nasazení. Byl jsem spokojený. Nic to ale nemění na tom že další zápas začíná nula nula a bude úplně jiný! Proto k nemu musíme opět přistoupit se zdravým respektem k soupeři. A hrát dále naší hru! Díky všem hráčům za předvedeny výkon!

Autor: Trenér TJ Sokol Kamenný Újezd B



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Kubík [-] - L. Ponec [-] , L. Lagron [-] , O. Lukeš [-] , J. Novák [-] , J. Herza [-] , O. Michálek [-] , M. Procházka [-] , J. Brom [-] , J. Maruška [-] , D. Maruška [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
J. Dudák [-] - M. Svobodný [-] , J. Váša [-] , P. Petkov [-] , V. Šimek [-] - J. Komberec [-] , M. Samborský [-] , J. Červonyj [-] , D. Augusta [-] - V. Kotalík [-] , A. Prokop [-]

ŽK: 78. J. Dudák .
Hráči zápasu: V. Kotalík , A. Prokop .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - HUDEČEK Antonín (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Patrik Trčka
Tip experta: výhra domácích

Týn doma neprohrává, takže výhra domácích.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů