Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stropničtí rozstříleli rezervu Týna


Branky


9

V sobotním velmi teplém odpoledni přivítala Horní Stropnice rezervu Týna nad Vltavou a chtěla podat lepší výkon, než minulý týden v Lišově. Plán vyšel, domácí jasně vyhráli, potěšili své fanoušky a připsali si tak druhou výhru v nové sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli domácí jasným výsledkem

Prakticky hned po rozehrání což bylo už cca pět minut před pátou se domácím podařil kix, po kterém se sám na Josefíka řítil Šťastný, ale v hodině dvanácté zažehnal včasným zákrokem nebezpečí kapitán Haňur. Ve 3. minutě získal odražený balon na vápně Jindra, uvolnil se a donutil Adzimu k dobrému zákroku, roh. V 5. minutě se ke střele za vápnem odhodlal Trojan a jeho ne-příliš tvrdá a umístěná přízemní střela skončila v síti, 1:0. V 9. minutě Hraničář chyboval na půli hřistě a v samostatný únik středem to přetavil znovu Šťastný. Pod tlakem dotírajících obránců zakončil jen slabě. Ve 14. minutě se dostal do brejku Olah ovšem trefil jen hostujícího obránce. Valenta však míč vybojoval, ale trefil jen skvěle vyběhnuvšího Adzimu. Minutu na to po hraniční ofsajdové situaci vypálil z vápna David Maruška a dobrým zákrokem se prezentoval tentokrát domácí gólman. V 19. minutě po hezké kombinaci domácích odcentroval do vápna Dvořák. Polovysoký míč si na penaltě zpracoval Kotrč a následně jej poslal k tyči, 2:0. Chvíli nato pálil na vápně z voleje Olah. Jeho technický pokus k tyči však Adzima výborně vyškrábl. Po půlhodině hry se otevřel prostor na křídle pro Nistora, který následně posunul na střed kde si Kotrč v těžké pozici poradil s dvěma obránci i hostujícím brankářem a zasunul do prázdné kasy, 3:0. O pár chvil později donutil Josefíka k velmi dobrému zákroku po centru Davida Marušky Brom. Ve 33. minutě se protáhl středem Trojan, vystřelil a hostující gólman jen laxně očima jistil jak míč přistává na břevně. Po pěti minutách hry donutil Josefíka k dalšímu výbornému zákroku střelou z úhlu Šťastný. Pár minut před přestávkou odkopával Trojan z vápna a v samostatném úniku z půlky se ocitl Olah, tváří v tvář Adzimovi umístil míč na zadní tyč a určil poločasové skóre na 4:0.

Druhá půle přinesla mnoho branek a vysokou výhru domácích

V 51. minutě zahrál Novákovi na housle Fajfrlík a posunul balon před bránu kde Olah v tísni trefil jen hostujícího gólmana. Deset minut nato Šťastný rychle rozhrál standardku z vlastní poloviny a osamocený David Maruška prostřelil domácího gólmana, 4:1. V 68. minutě Josefík jen vyrážel jedodovatý trestňák Jana Marušky z dobrých 30ti metrů. Byl z to brejk po kterém hostující gólman vytáhl střelu Olaha z vápna. V 73. minutě měl hattrick na dosah Kotrč. Jeho pokus za vápnem však zastavila tyč. Od ní se však balon odrazil k osamocenému Fajfrlíkovi jenž přízemní střelou k tyči zvýšil na 5:1. Čtvrt hodiny před koncem Josefík jen vyrazil Bromovu střelu ze strany a Michálek již neměl přiliš těžkou pozici k dorážce, 5:2. Deset minut před koncem se Hraničář dožadoval penalty na Trojana. Zatím se však hosté dostali do brejku, který lobem přes vybíhajícího gólmana zakončil kapitán Jan Maruška, 5:3. Defitivu výsledku přinesla 85. minuta a hezký roh Fajfrlíka, po kterém se jako jediný ve vzduchu zjevil na zadní tyči Haňur a nekompromisní hlavičkou upravil na 6:3. 

Autor: Lukáš Filek



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek: Byť soupeř dokázal v závěru zápas zdramatizovat myslím, že naše výhra byla zasloužená. V Lišově klukům utekly body o deset minut, tak musíme jako většinou spoléhat na výhodu domácího prostředí. Musím se opakovat. I když jsme znovu nebyli v plné síle přijde mi, že naše hra má potenciál.




Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - J. Dvořák [-] , F. Olah [-] , M. Vrobel [-] , J. Nistor [-] , J. Kotrč [-] , V. Trojan [-] , J. Jindra [-] , J. Bárta [-] , J. Haňur [-] , D. Valenta [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
J. Adzima [-] - M. Kubík [-] , O. Lukeš [-] , J. Novák [-] , J. Herza [-] , O. Michálek [-] , M. Procházka [-] , V. Nesvačil [-] , J. Brom [-] , J. Maruška [-] , D. Maruška [-]

ŽK: 58. M. Procházka , 79. J. Brom .
Hráči zápasu: F. Olah , J. Kotrč , V. Trojan , J. Jindra .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - DRBOUT Zbyněk (N), BROM Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hosté v sestavě s týnským modelem Jardou Bromem budou v nových dresech určitě lépe vypadat, ale ze Stropnice se body nevozí.