L. Novák 65. (p.)
M. Drapák 84.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas byl k vidění ve Lhotě


Branky


65. L. Novák (p.) , 84. M. Drapák
10

V neděli podvečer se na hřišti Lhoty střetly mančafty Domácí Lhoty B a Košutky B. Jejíchž áčka na sebe narazila v krajském přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nenabídl

Poměrně vysoký počet diváků v první půli viděl vyrovnanou bitvu, ve které měli mírnou převahu domácí. Ovšem ani jeden z týmů se nedokázal střelecky prosadit, takže k vidění byla jen žlutá karta domácího Jana Švíka ze 20. minuty zápasu. Vše podstatné si nechali aktéři zápasu až do druhého dějství.

Skóre otevřel z penalty Novák

Po návratu ze šaten pokračoval druhý poločas podobně jako první. Spíše taktická vyrovnaná hra a oba týmy čekaly kdo udělá výraznější chybu. Příležitost k otevření skóre dostali domácí, kteří nastřelili tyč soupeřovi brány z dobře zahraného trestného kopu. V 58. minutě viděl za faul žlutou kartu Zdeněk Hladík a o pár minut později také Petr Kerndl. Kolem 65. minuty nařídil sudí Ulrych penaltu proti Košutce. K balónu se postavil zkušený kapitán domácích Libor Novák a s přehledem skóroval. Tento gól změnil průběh zápasu, kdy se domácí snažili držet balón a hlavně neinkasovat a hosté vrhli všechny síly do útoku a snažili se vyrovnat. Tím hodně otevřeli obranu a Lhotě vyšel jeden z brejků po trefě Drapáka z 84. minuty zápasu. Domácí si už konec zápasu pohlídali a 3 body tentokrát zůstaly ve Lhotě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Miroslav Kučera (trenér): Zápas byl vyrovnaný. Po přestávce jsme trefili tyčku a následně proměnili pokutový kop. Ke konci nám vyšel jeden protiútok a potvrdili jsme vítězství. Předvedli jsme týmový výkon a zaslouženě vyhráli. Kaňkou je zranění Martina Vargy.




Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - Z. Paul [-] , M. Bečaver [-] , M. Šindelka [-] (69. V. Sulek [-] ) , T. Diviš [-] (82. J. Brož [-] ) , M. Varga [-] (60. M. Drapák [-] ) , V. Křelina [-] , L. Novák [-] , M. Cink [-] , J. Švík [-] , F. Rohrer [-]

TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - V. Sirotek [-] , Z. Hladík [-] , P. Sobotka [-] (46. J. Prokeš [-] ) , P. Kerndl [-] , T. Krejčí [-] (46. J. Lhoták [-] ) , F. Fikar [-] , D. Král [-] (73. V. Rogozin [-] ) , J. Brejcha [-] , S. Vokáč [-] (69. P. Kalaš [-] ) , M. Jaroušek [-]

ŽK: 20. J. Švík - 58. Z. Hladík , 63. P. Kerndl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ULRYCH Jan - MYTISKA Leoš, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Ježek

Expert: Pavel Vacek
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou favority, konečně na svém hřišti. Tady to bude vítězná premiéra.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích