3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B doma vítězně


Branky


11

Fotbalisté Náměště B doma dokázali zvítězit nad Rokytnicí 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Náměště B přivítala na svém hřišti fotbalisty z Rokytnice, která v posledním zápase trochu překvapivě snadno porazila Lipník 5:1. Také Náměšť odehrála skvělý zápas, když ve Vladislavi pět minut před koncem sahala po senzaci, ale i získaný bod na půdě vedoucího celků byl cenný. V loňské nedohrané sezóně zvítězila Rokytnice na svém hřišti 3:1. Hrálo se za velmi příjemného fotbalového počasí a  ti diváci co dorazili později se nedočkali úvodní domácí branky, když se ve 2. minutě trefil Mojmír Matoušek - 1:0. Domácí pokračovali v náporu a v 10. minutě se prosadil Jiří Eliáš a bylo to již 2:0. Domácí celek pak mohl zvolnit a dal příležitost vyniknout hostům. Ti toho také ve 45. minutě využili, když ve 45. minutě snižoval na 2:1 Petr Hronek. Zápas byl tak zcela otevřen. 

Domácí si výhru pohlídali

Do druhého poločasu vstoupili hosté s odhodláním ještě zápas nějak zdramatizovat, ale domácí obrana i s gólmanem Martinem Kováčem ukazovali, že jejich překonání bude pro ostatní hostující hráče velkým oříškem. Ale ani Náměšť B nemohla dlouho přidat definitivní pojistku, což se jim nakonec podařilo v 69. minutě zásluhou Michala Sobotky, jehož branka znamenala konečnou výhru 3:1a posun do klidnějších vod. Navíc se Náměšť dotáhla bodově právě na Rokytnici a potvrdila zlepšenou formu z posledního zápasu. 



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Eliáš Jiří, hráč: Na Rokytnici jsme nastoupili raketově a hned z první akce jsme po nádherné bombě dnešního hráče zápasu Mojmíra šli do vedení.Zanedlouho bylo pro soupeře ještě hůř, kdy jsme po standartní situaci šli do dvoubrankového vedení.Rokytná se vrátila do zápasu těsně před odchodem do kabin, kdy jsme z našeho útočného rohu lacině inkasovali.Začátek druhé půle patři l hostujícim,kde jsme s trochou štěstí přečkali pár zavarů v našem vápně.Klid na naše kopačky přišel až po brance Sobola a zbytek zápasu už se jen dohrával.Opět musím kluky pochválit za nasazení!




Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - S. Sedlák [-] (76. M. Susa [-] ) , M. Stachovič [-] (88. J. Pospíšil [-] ) , V. Kopuletý [-] , M. Sobotka [-] , D. Šťáva [-] (63. M. Lokaj [-] ) , M. Anna [-] , M. Matoušek [-] , J. Eliáš [-] , M. Štolfa [-] (46. M. Outulný [-] ) , M. Veselý [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
J. Hobza [-] - M. Vahila [-] , J. Hakl [-] , M. Bartejs [-] (72. M. Benáček [-] ) , R. Šoukal [-] , J. Veleba [-] (46. J. Syrový [-] ) , T. Barák [-] , J. Zejda [-] , M. Štork [-] , R. Ferkl [-] (40. P. Hronek [-] ) , P. Vranka [-]

Hráči zápasu: M. Sobotka , M. Matoušek .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: remíza

V tomto duelu by se mohly body dělit.

Tip: výhra domácích