J. Trnka 29.
M. Sova 43.
M. Sova 45. (p.)
M. Sova 45.
M. Trnka 84. (p.)
5:2
(4:1)
26. P. Hronek
65. M. Vahila (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice přejely Rokytnici


Branky


29. J. Trnka , 43. M. Sova , 45. M. Sova (p.) , 45. M. Sova , 84. M. Trnka (p.) - 26. P. Hronek , 65. M. Vahila (p.)
11

Díky skvělé první půli dokázala zvítězit Blatnice nad Rokytnicí 5:2 a posunula se na třetí místo tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí kralovali v první půli

Do Blatnice přijeli fotbalisté z Rokytnice, kteří v úvodním zápase získali pouhý bod a další jeho rozmnožení nemělo být snadnouzáležitostí. Blatnice totiž nezačala sezónu vůbec špatně v nichž vybojovala čtyři body. Na podzim loňského roku se oba celky střetly také v Blatnici a utkání skončilo bezbrankovou remízou. I tento zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Na začátku utkání se oba týmy pouze oťukávaly a nic nenasvědčovalo, že by se střelci v poslední dvacetiminutovce vzpamatoval. První ale udeřili hosté, které poslal do vedení Petr Hronek 0:1. Vedení však hostům dlouho nevydrželo a ve 29. minutě dokázal vyrovnat Jiří Trnka - 1:1. V závěru poločasu pak zaúřadoval Milan Sova, který během pěti minut zaznamenal hattrick. Nejprve ve 42. minutě otočil skóre ve prospěch domácích na 2:1 a ve 45. minutě pak zvyšoval na 3:1. A to stále domácímu střelci Milanu Sovovi nestačilo a v nastavení dokázal z pokutového kopu zvýšit na 4:1.

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhé půli se opět hra uklidnila a domácí drželi pohodové vedení. V 65. minutě ještě hostům vykřesal jiskřičku naděje z pokutového kopu Marián Vahil’a gólem na 4:2, ale domácí si výhru vzít nenechali, což pojistil také z pokutového kopu v 84. minutě Michal Trnka - 5:2.



Ohlasy k zápasu



1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Petr, hráč: Zápas bohužel rozhodly poslední tři minuty první půle, kdy jsme úplně vypli a inkasovali tři branky. Řekl bych, že ve druhé půli jsme byli o něco lepším týmem na hřišti, dostali jsme soupeře pod tlak, ale bohužel jsme náš tlak nedokázali přeměnit v další střelené branky. Vypadá to také, že tuto sezónu jsme ale jakýmsi magnetem na penalty, během úvodních tří kol jsme čelili již šesti pokutovým kopům.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - T. Cech [-] (83. M. Slaný [-] ) , Z. Eberl [-] , M. Sova [-] (89. P. Trnka [-] ) , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , F. Rumíšek [-] , M. Karásek [-] , M. Hutař [-] , D. Lojka [-] , M. Svoboda [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - P. Hronek [-] , J. Železník [-] (46. T. Barák [-] ) , J. Veleba [-] , L. Hakl [-] (90. V. Polický [-] ) , J. Bartejs [-] (46. P. Svoboda [-] ) , M. Štork [-] , M. Vahila [-] , J. Hakl [-] , M. Bartejs [-] (85. M. Štork [-] ) , R. Šoukal [-]

Hráči zápasu: M. Sova - P. Hronek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - TRNKA Lukáš (N), MASTNÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Jakub Buček
Tip experta: remíza

Zápas bude. mít vyrovnaný průběh a oba celky se i o body podělí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza