2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína rozhodla o výhře nad Strmilovem až v průběhu druhého poločasu


Branky


16

V sobotu 29.8.2020 přivítal tým FK Stará Hlína na domácím fotbalovém stadionu tradičního soupeře TJ Jiskra Strmilov. Domácí tým chtěl odčinit nepovedené utkání z minulého kola a naplno bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Popelka

Úvod utkání patřil domácímu celku, ale do žádné gólové příležitosti se nedostal. Hra se odehrávala především ve středu hřiště. Hned první šanci využil ke vstřelení úvodní branky utkání hostující tým ze Strmilova v 9. minutě zápasu, když po pohledné akci skóroval Zdeněk Popelka. Stará Hlína se snažila kombinační hrou překonat dobře organizovanou obranu Strmilova a vyrovnat nepříznivý stav utkání. Strmilov dobře bránil, ale do gólových příležitostí se nedostával a tak se šlo do přestávky za stavu 1:0 pro hostující tým. 

Domácí otočili nepříznivý stav a berou tři body

Obraz druhého dějství se nějak výrazně nezměnil, Stará Hlína se snažila vstřelit vyrovnávací gól, ale dobře fungující obrana hostů všechny pokusy odvrátila. Stará Hlína se nakonec dočkala, když kapitán Radek Chmátal v 71. minutě srovnal skóre utkání, když šikovnou tečí usměrnil Meškanův střílený centr do pokutového území. Hosté se do brankových příležitostí příliš nedostávali, ale v závěru utkání jim mohl zajistit tři body útočící hráč, když pohotovou střelou těsně minul domácí branku. Dokonalý obrat v utkání zařídil zkušený Mojmír Vonka, který v 84. minutě vyhrál souboj s hostujícím obráncem a přesnou střelou stanovil konečný výsledek zápasu 2:1 pro domácí Starou Hlínu. 

Autor: Petr Šauer



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Strmilov
David Hanzal (hráč): V Hlíně jsme sehráli vyrovnané utkání, kde domácí měli více ze hry, ale vyloženou šanci si nevypracovali, za to my jsme využili protiútok a vedli jsme po poločase 1:0. Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, domácí měli míč na kopačkách a nakonec se dostali k vyrovnání, které je nakoplo a deset minut před koncem dokázali nepříznivý stav otočit.



Sestavy


FK Stará Hlína
J. Jedlička [-] - P. Dolejší [-] , D. Širhal [-] , J. Hrbek [-] , J. Meškan [-] - R. Chmátal [-] , M. Vonka [-] , M. Šauer [-] , P. Šauer [-] (81. P. Kodada [-] ) - T. Štědrý [-] (86. M. Přibyl [-] ) , M. Pfeifer [-] (58. S. Kadlec [-] )

TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - J. Hanzal [-] (87. J. Valda [-] ) , J. Péč [-] , F. Procházka [-] , D. Hanzal [-] , O. Nečeda [-] , M. Novák [-] , Z. Popelka [-] , J. Dvořák [-] , L. Dudek [-] (82. Š. Chamrad [-] ) , M. Lehejček [-]

ŽK: 29. M. Šauer , 65. R. Chmátal , 68. M. Vonka , 80. J. Hrbek - 41. J. Hanzal , 73. Z. Popelka , 81. L. Dudek .
Hráči zápasu: J. Meškan , M. Vonka .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - KOŘÍNEK Luboš, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů