Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřiště na Včelné nedobyto! Čtyrák odjel domů s prázdnou


Branky


9

SK Včelná ve 3. kole III. třídy porazila doma rezervu Čtyř Dvorů 3:2 a potvrdila, že z jejího hřiště se body vozit jen tak lehko nebudou. Za vítězstvím vykročili domácí na přelomu obou poločasů zásluhou Polanského a Šálka, soupeř sice dokázal vyrovnat, definitivní ránu mu ale v 75. minutě druhého poločasu zasadil Karel Novák!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo za nerozhodnutého stavu

Stadion SK Včelná je skutečně nádherným fotbalovým stánkem s jedinečnou atmosférou. Diváci v ochozech si ji vždy vychutnávaji plnými doušky. V podstatě jako vždycky tady vládne nepopsatelná atmosféra. Toto místo má své nezaměnitelné kouzlo. Od úvodu zápasu bylo od obou týmu nasazeno svižnější tempo. První větší šanci měli na kopačkách domácí. Kdy se ke střele na velkém vapne dostal Novák, ale mířil nad bránu. V 16. minutě otevíral skóre hostující hráč, ale úsměv na tváři mu zkazil pomezní na čáře, když zamával offside. O čtyři minuty později, už se hosté radovali oprávněně. Ve 20. minutě překonal domácího brankáře Lukáš Nečekal a stav byl 0:1. Během následující 20ti minutovky byli šance na obou stranách. Za připomenutí stojí volný přímý kop který zahrál Šálek. Jeho technickou střelu přes zeď zastavil až brankář Souhrada. Ta golová šance byla až před koncem prvního poločasu. Kdy z levé strany nacentroval míč svoji silnější nohou Neubauer a ve vápně našel skvěle nabíhajícího Ondřeje Polanského. Ten nedal střelou k tyči gólmanovi žádnou šanci. Gol do kabíny 1:1.

Druhý poločas určil vítěze zápasu

Hosté mohli jít do vedení chvíli po hvizdu, kdy po sražené střelce, se k odrazu dostal hostující útočník. Jeho střela, ale neměla parametry a letěla nad břevno. V 54. minutě lišácky nakrátko rozehrál přímý kop Gruber, kam si naběhl Vít Šálek a střelou z první překonal brankáře. Obrana tento přímý kop hrubě podcenila a nechala střílejícímu až příliš volného prostoru pro zakončení. Stav 2:1. V 59. minutě musel zasahovat domácí brankář Žemlička. Naštěstí pro něj, hostující hráč tvrdou střelou mířil doprostřed branky. O pár minut později, se sám na gólmana řítil nevyzpytatelný Polanský, ale jeho obstřel šel jen pár centimetrů vedle branky. 65. minuta nám ukázala faul na Grubera ve vápně a následně pokutový kop pro domácí. K penaltě se postavil Tondl, ale jeho slabou střelu k tyči vytáhl Souhrada. V 70. minutě se sám před hostujícím golmanem objevil vytáhlý útočník Záruba a střelou k tyči překonal Souhradu. Pomezní byl však proti a sudí odpískal hodně sporný offside. V 75. minutě po faulu na velkém vápně se k přímému kopu postavil hostující Jan Řepa a ten krásnou střelou od břevna srovnával stav na 2:2. Hosté se však neradovali dlouho. Včelná ukázala že chce tři body nechat na domácí půdě. V 78. minutě se z lajny prokličkoval do vápna Polanský a nahrávkou pod sebe skvěle našel postaveného střelce Karla Nováka, ten zachoval chladnou hlavu a zvýšil skóre svého týmu na konečných 3:2.

Autor: Petr Křiváček



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
J. Žemlička [-] - O. Severin [-] , V. Adamovský [-] , J. Gruber [-] , M. Jordán [-] , K. Novák [-] , D. Tondl [-] , V. Šálek [-] , P. Kladenský [-] , T. Jordán [-] , T. Masák [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
J. Souhrada [-] - Z. Svoboda [-] , T. Dubský [-] , J. Řepa [-] , P. Komberec [-] , J. Vokál [-] , M. Strnad [-] , D. Jelínek [-] , F. Hajný [-] , L. Hofmann [-] , L. Nečekal [-]

ŽK: 30. T. Masák , 74. D. Tondl , 85. L. Krajčír - 25. M. Strnad , 28. Z. Svoboda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BUŘIČ Josef - ZAJÍČEK Václav (N), BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Oba týmy budou spoléhat na svoje špílmachry Tondlíka resp. Raabika a nakonec si rozdělí po bodu.