3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně zlomila Hoštice až po pauze


Branky


25

Čkyňští zůstávají před nucenou pauzou stále neporaženi. Střelské Hoštice vzdorovaly domácímu náporu hodinu, poté je zlomila branka kanonýra Fiedlera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům taktika vycházela

Hoštice přijely do Čkyně hrát na brejky, v defenzivní části byly bezchybné, čemuž odpovídá i poločasové skóre. Čkyňští přes veškerou snahu a šance se nedokázali prosadit. Navíc ke konci domácím utekl Šefčík, ale P. Miklas mu včasným výběhem zkazil radost.

Čkyně potvrdila dominanci

V 59. minutě rozhodl svým už třináctým gólem v sezoně Fiedler, který se prosadil po důrazu ve vápně. Šest minut na to se k odraženému míči dostal M. Miklas – 2:0. Domácím se už dýchalo lépe a fotbal si užívali. V poslední minutě završil na konečných 3:0 Brabec.



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Tentokrát jsme do utkání vstoupili aktivně a hned od začátku jsme se do hostů doslova zakousli. Měli jsme tlak, aktivitu, snažili se neustále kombinovat a dostávat se do šancí. Hoštice přesto dokázali neinkasovat, a naopak ke konci poločasu po brejku mohl skórovat Šefčík, když dostal trošku prostoru, narazil si a běžel sám na gólmana, ale Miklas mu včasným výběhem zkazil radost. Po poločase byl obraz hry prakticky totožný, ale byli jsme ještě více přesnější a začali létat centry ze stran. Hosté byli pod tlakem, a přece jen nevydrželi. První gól jim vstřelil Fiedler po důraze ve vápně. Druhý po sráženém míči Miklas a třetí Brabec doslova uklidil do branky. Předvedli jsme zodpovědný výkon jak v obranné činnosti, tak i v útočné fázi a zaslouženě získali všechny body. Teď si dáme pauzu. Na jak dlouho se teprve ukáže. Děkujeme pořadatelům za skvělé fandění.

TJ Sokol Střelské Hoštice
Petr Janoch, asistent trenéra: Ve Čkyni jsme se soustředili na defenzivu a rychlé protiútoky. Tato taktika nám v prvním poločase vycházela, když domácí měli sice herní převahu, ale bez vyložených příležitostí. Do vedení jsme mohli jít naopak my, když se ocitl sám před brankářem Šefčík, ale svoji příležitost neproměnil. Po změně stran pokračoval tlak domácího týmu, jehož vyústěním byla první vstřelená branka po hodině hry. Domácí zanedlouho rozhodli utkání druhým gólem, po střele tečované do protipohybu brankáře naším obráncem. Poslední trefa z jejich kopaček pak přišla v poslední minutě utkání.



Sestavy


SK Čkyně
P. Miklas [-] - J. Fiedler [-] , J. Král [-] , J. Pešek [-] , J. Brabec [-] , J. Děd [-] (73. M. Gerold [-] ) , J. Chrášťanský [-] (46. M. Miklas [-] ) , P. Samohejl [-] (46. V. Turek [-] ) , M. Chalupa [-] , R. Vojta [-] , Š. Friedl [-] (67. A. Klose [-] )

TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - J. Strnad [-] , O. Koudelka [-] - I. Hanák [-] , V. Dohonyi [-] , K. Heřman [-] (46. K. Kohout [-] ) , P. Rejšek [-] - D. Šefčík [-] - V. Paroubek [-] , J. Podloucký [-] , V. Samec [-]

ŽK: 45. J. Brabec , 72. A. Klose , 83. M. Miklas - 29. V. Paroubek .
Hráči zápasu: J. Brabec , M. Chalupa - P. Rejšek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 12:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 07:07

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Jiří Prokeš
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou favorit a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí i letos budou mít ambici na postup a hostům ze Strakonicka nedají šanci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích