Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Škopek s Malinou úřadovali v Oseku


Branky


22

Zápas se lépe povedl hostující Volyni, i když měla v zápase několik hluchých míst dokázala i díky několika skvělým zákrokům brankáře Mráze zvítězit nad oseckou rezervou 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Škopek protrhl střelecké trápení

Do zápasu lépe vstoupili Volyňští, hned ve 4. minutě Škopek využil zaváhání oseckého Brabce a konečně se prosadil. Poté hra moc krásy nepřinesla a spíše to byla kopaná než fotbal. Po jednom nakopnutém míči se dostal do šance opět Škopek a střelou na první tyč zvýšil na 2:0.

Mráz podržel Volyni

Po změně stran se Volyně hledala a díky několika výborným zákrokům Mráze udržela vedení. Volyňského brankáře prostřelil jen Carda. Poté se hra vyrovnala a na 1:3 zvýšil Malina. Domácí zkorigovali na 3:2, ale po rychlém protiútoku na konečných 2:4 uzavřel Malina, když domácí brankář neudržel míč a hostující záložník už jen doklepl do brány.



Ohlasy k zápasu



SK Slavoj Volyně
Jiří Raba, vedoucí mužstva: Do zápasu jsme vstoupili dobře, už ve 4. minutě Škopek využil zaváhání oseckého Brabce a konečně protrhl své střelecké trápení. Od této branky jsme měli špatný pohyb a špatně jsme dostupovali hráče. Z obou stran se hrála nakopávaná. Po jednom takovém se k odraženému balónu dostal Škopek a střelou na první tyč zvýšil na 2:0. Do druhého poločasu jsme vstoupili naprosto tragicky. Během deseti minut si domácí vypracovali snad 5 tutových šancí, ale nás podržel výbornými zákroky Mráz, pustil pouze střelu Cardy. Po střídání se hra z naší strany zlepšila. V 62. minutě se prosadil Malina a přidal pojišťovací branku. O 15 minut později domácí zkorigovali na 3:2 z rychlého protiútoku na konečných 4:2 uzavřel Malina, když míč, který vypadl domácímu brankáři, doklepl do branky.



Sestavy


TJ Osek B
M. Budoš [-] - R. Kuneš [-] (88. R. Vodička [-] ) , J. Diviš [-] (76. P. Vojta [-] ) , M. Brabec [-] , D. Suchý [-] , M. Čapek [-] , M. Carda [-] (86. O. Bunda [-] ) , D. Gondek [-] (46. T. Hromek [-] ) , J. Čapek [-] , D. Rybák [-] (72. J. Pavelka [-] ) , O. Mareš [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - T. Škopek [-] , M. Malina [-] , P. Hájek [-] (53. O. Holín [-] ) , J. Kubeš [-] , P. Pubal [-] (71. L. Pasler [-] ) , A. Mack [-] , R. Prihara [-] , F. Dlouhý [-] , M. Nový [-] , P. Pletka [-]

ŽK: 62. R. Kuneš , 67. D. Rybák , 83. M. Brabec , 87. O. Bunda - 37. F. Dlouhý , 58. A. Mack , 69. P. Pletka , 78. M. Malina .
Hráči zápasu: T. Mráz , M. Malina , T. Škopek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: JEŘÁBEK Petr - ŠEDIVÝ Milan, KOPP Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích