2:2
(2:1)
29. T. Herzig
87. V. Vaněk (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice odjíždějí z Dražejova s bodem


Branky


21. T. Hrčka , 33. T. Hrčka - 29. T. Herzig , 87. V. Vaněk (p.)
21

Cehnicím se v Dražejově moc nedaří a nebylo tomu jinak ani tentokrát. Zápas nabídl celkem dvě branky na obou stranách a konečná remíza byla spravedlivá pro obě mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cehnice těžily z výškové převahy

Začátek zápasu vyšel lépe hostům, hned ve 4. minutě vyslal Vaněk do úniku Krejsu, který ale neprostřelil domácího brankáře Drnka a tečovaný míč skončil na rohovém kopu. Z těch byli hosté velmi nebezpeční, protože domácí nedokázali bránit cehnické vysoké hráče. Ale herně se hostům příliš nedařilo. Cehničtí hráči neměli dobrý pohyb, ztráceli jednoduché míče a dopředu se dostávali pouze dlouhými nákopy a hrou na náhodu.

 

Po jedné takové ztrátě na polovině Dražejova šli domácí do rychlého brejku, který zakončil domácí kapitán Hrčka a od 21. minuty Cehničtí prohrávali. Hosté se dostali k několika standardkám a z jedné také udeřili. Kováč zahrál pěkný roh na zadní tyč, kde se prosadil hlavou Herzig a srovnal utkání na 1:1. Domácí hned za dalších 5 minut z nenápadné akce ze strany udeřili, kdy se k míči dostal opět domácí kapitán Hrčka a po nepovedené kličce brankáři dokázal ze složité situace trefit branku a vrátit domácím vedení. Od hostů za zmínku stojí ještě střela Marka Martínka z trestného kopu, se kterou měl domácí brankář Drnek hodně práce. Herzig se pak dostal ještě 2x k zakončení po rohovém kopu, ale už nebyl tak úspěšný jako v prvním případě. Ke konci poločasu se hosté po dalším rohovém kopu dostali k několika střelám, ale ani Frčka a ani Prokeš nedokázali domácího brankáře prostřelit. 

Remízu trefil z penalty hostující Vaněk

O poločase hosté sáhli ke změně hned na dvou postech, kdy k vystřídání byla polovina týmu. Změny se projevily především v rychlejší hře, větším pohybu a větší chuti s výsledkem něco udělat. Díky silné lavičce Cehničtí sáhli k dalším střídání a dostali do zápasu běhavé hráče, kteří hned začali dělat domácím problémy. Sice si hosté tolik šancí nevytvářeli, ale konečně měli tlak a útočili ve více lidech.

 

Domácí ve druhém poločase zlobili především z brejků, ze kterých mohli rozhodnout, ale cehnická obrana na poslední chvíli vždy dokázala zasáhnout. Hosté se snažili alespoň vyrovnat, ale ani Herzig ani Marek Martínek ze svých trestných kopů neskórovali, ačkoliv se oběma střely celkem vydařily.

 

V 86. minutě hosté pak dostali odměnu za jejich poločasové snažení. Herzig si ve vápně přehazoval domácího obránce, který očividně zahrál rukou a nemohlo následovat nic jiného než penalta. K té se postavil Vaněk a nedal domácímu brankáři střelou k tyči žádnou šanci. Zápas už se pak bez většího vzrušení dohrál a výsledek 2:2 je tak zasloužený pro oba týmy.

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček, hráč: Vyrovnané výkony mužstev střídal chvílemi zmatek a bezmoc. (smích) Vedení jsme se ujali kombinaci, kde zakončoval Hrčka. Hosté o 8 minut později vyrovnali po zbytečném rohu Herzigem. Pět minut na to už svítila dvojka u nás. Obranu hostí jsme přečíslili a Hrčka po položení gólmana z velkého úhlu přece jen trefil na zadní tyč. Po poločase hosté postupně zvyšovali tlak. Naše nezakončené útoky se hrnuli zpět na Drnka, který musel několikrát vytáhnout zákroky ze zlatého fondu. Cehnice přešly na hru na tři až čtyři vepředu. Nevychytali jsme ofsajdovou past a po faulu se kopal přímý kop. Naneštěstí odražený míč trefil našeho hráče do ruky a nařízenou penaltu proměnil v 87. minutě Vaněk. Stejně tak jako poslední minuty jsme my potrestali u nás Husinec, teď se to stalo nám. Na 3 body bylo, mohli jsme však i prohrát. Příští týden máme doma Prachatické béčko.

Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: Další venkovní utkání nás čekalo v Dražejově. Zápas s tímto soupeřem je na jeho hřišti vždy velmi náročný a příliš se nám tam nedaří. To jsme chtěli tentokrát změnit. Konečná remíza 2:2 je zasloužená pro oba týmy. My jsme si za příšerný výkon v prvním poločase ani více nezasloužili.



Sestavy


TJ Dražejov
P. Drnek [-] - K. Řezníček [-] , V. Hozman [-] , J. Matas [-] , M. Halama [-] - P. Poláček [-] , F. Brázda [-] (55. K. Krýsl [-] ) , M. Bračok [-] (81. P. Janus [-] ) , J. Procházka [-] (84. D. Pojsl [-] ) - V. Šrámek [-] , T. Hrčka [-] -

Sokol Cehnice
M. Přech [-] - O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , M. Kováč [-] , T. Herzig [-] , R. Frčka [-] (46. L. Bednařík [-] ) , J. Prokeš [-] (46. J. Mára [-] ) , P. Krejsa [-] (64. P. Šebesta [-] ) , V. Vaněk [-] , O. Sadlak [-] (74. J. Štrobl [-] ) , L. Čech [-]

ŽK: 37. T. Hrčka , 54. J. Matas , 86. P. Janus - 15. P. Krejsa , 43. T. Herzig , 60. M. Martínek , 64. O. Sadlak , 64. J. Mára .
Hráči zápasu: P. Drnek , T. Hrčka .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - RYNEŠ Vladimír, HODÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza