1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně se tentokrát nadřela, výhru trefil devět minut před koncem Fiedler


Branky


24

Čkyňští přidávají již pátou výhru v řadě. Tentokrát se na ni však dost nadřeli. Dražejov po posílení a rozkoukání v I.B třídě ukázal, že rozhodně nebude žádným otloukánkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Brabce kvůli ofsajdu nebyla uznána

V první půli se hra odehrávala převážně mezi vápny a šancí bylo k vidění pramálo. Hostující Hrčka šel sám na brankáře Miklase, ale minul. Když se už Čkyňští radovali ze vstřeleného gólu, tak vyletěl praporek asistenta rozhodčího kvůli ofsajdu.

Domácí se štěstím vstřelili vítězný gól

Druhý poločas byl v podobném duchu, jako ten první. Domácí poslali do vápna o pár centrů víc, ale taky to nebylo ono. V 82. minutě střídající Gerold poslal dobrý míč za obranu, kam si naběhl Král a před obráncem a brankářem téměř z nulového úhlu našel Fiedlera, který se štěstím hlavou dotlačil míč do sítě, a to se ukázalo jako rozhodující.



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Sobotní utkání sice dopadlo výsledkově pro domácí tým, ovšem po velké bitvě. Hosté prakticky po celé utkání v 9 lidech neustále za balónem. Horko těžko si domácí připravovali šance. Gól sice v prvním poločase padl, ale pro ofsajdové postavení Brabce nebyl uznán. Z jednoho brejku v závěru poločasu, při kterém si přivodil Sýs svalové zranění běžel Hrčka na gólmana, ale zakončení bodlem a dva metry vedle bohužel gólem neskončilo. Druhý poločas se prakticky odehrával ve stejném duchu. Domácí přece jenom pár centrů přidali. Jeden přesnější míč od střídajícího Gerolda za obránce, tam si naběhl Král a před obráncem a gólmanem stačil lobovat na Fiedlera, který i se štěstím hlavou dotlačil míč do branky 1:0. Tento moment rozhodl o 3 bodech pro domácí. Obraz hry a skóre se již nezměnilo. Hosté se prezentovali pozornou hrou a domácí tentokrát se trápili herně. Spousta nepřesností, prakticky žádná finální nahrávka, všechno trvalo moc dlouho, prostě se nedařilo. Na druhou stranu musíme uznat poctivou hru soupeře, který nedal ani metr zadarmo.

TJ Dražejov
Pavel Poláček, hráč: Kdo byl na zápase ve Čkyni, udělá si obrázek sám. Zápasu by slušela spíše remíza. Vyložených šancí bylo poskromnu na obou stranách. Domácí měli sice více držení míče, ale díky naší téměř bezchybné defenzivě šance troskotaly ještě před vápnem. V první půlce šel Hrčka úplně sám na gólmana, ale minul. Hra se odehrávala většinou mezi vápny. Během druhého poločasu se řízení zápasu stávalo velice nepředvídatelné. Tři zastavené a vrácené výhody kdy jsme šli 4 na 2, otáčená vhazování a fauly a podle amatérských videozáběrů 2 neuznané penalty nás stáli tolik sil, že v 82. minutě z brejku našel domácí Král téměř z nulového úhlu před naší brankou Fiedlera, který hlavou dorazil na konečných 1:0 pro domácí. Ze závěrečného tlaku jsme již branku vstřelit nedokázali. Tyto výroky pak rozdmýchali i oheň mezi našimi a domácími fanoušky. Dlouho jsem nezažil takhle řízený zápas. Nyní nás čekají 3 kola po sobě doma.



Sestavy


SK Čkyně
P. Miklas [-] - J. Fiedler [-] , D. Schwamberger [-] (70. M. Gerold [-] ) , J. Král [-] (87. J. Chrášťanský [-] ) , J. Pešek [-] , J. Brabec [-] (59. M. Miklas [-] ) , J. Děd [-] , M. Chalupa [-] , R. Vojta [-] (75. P. Samohejl [-] ) , L. Sýs [-] (40. M. Klíma [-] ) , Š. Friedl [-]

TJ Dražejov
P. Drnek [-] - J. Kalous [-] , J. Matas [-] , V. Hozman [-] , T. Martínek [-] (44. K. Řezníček [-] ) - P. Poláček [-] , F. Brázda [-] (81. K. Krýsl [-] ) , M. Bračok [-] , J. Procházka [-] (85. D. Pojsl [-] ) - V. Šrámek [-] , T. Hrčka [-] -

ŽK: 33. Š. Friedl - 65. T. Hrčka .
Hráči zápasu: J. Matas , V. Šrámek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Petričák Daniel - ČAREK Martin, DATSENKO Mykhailo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Čkyňští přišli na jaře o přímou konfrontaci v boji o A třídu. Letos to snad odehrajeme a domácí kandidát na postup tento zápas vyhraje.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Čkyně doma body neztratí.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích