2:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice přivezly ze Sedlice velmi cenné vítězství


Branky


22

Cehničtí neprohráli ani čtvrtý venkovní zápas. V zápase proti Sedlici ztratili dvoubrankové vedení, ale po přestávce vstřelil vítěznou branku Radek Frčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kováč nedal domácímu brankáři šanci

Hned od začátku zápasu Cehniští byli aktivní a dokázali si vypracovat nějaké střely a závary před brankou soupeře. V 11. minutě pak Libor Čech vybojoval míč na půli, Krejsa hlavou prodloužil na Kováče, který z hranice vápna nedal domácímu brankáři šanci. Sedlice spoléhala ve hře dopředu především na Dumského a Mikeše, kteří hostům dělali docela velké problémy. Ale cehnická obrana pracovala spolehlivě a nepouštěla je do vážnějších šancí.

 

Ve 27. minutě pak rozehrál Ondra Martínek z poloviny hřiště na Krejsu, který opět prodloužil na Kováče, ten si tentokrát našel míč uvnitř šestnáctky a nekompromisně z levé strany nedal domácímu brankáři šanci podruhé. V tu chvíli hosté byli opravdu na koni a domácí měli velké problémy.

 

Ve 33. minutě se k odraženému míči dostal Mikeš a do okryté brány skóroval. A hned za další tři minuty hostující brankář Přech vyrazil první střelu pouze k Janu Petrášovi a ten opět do okryté brány srovnal. Tak se ve 36. minutě začínalo od začátku.

 

Domácí měli v prvním poločase ještě jednu obrovskou příležitost, kdy šel sám na hostující bránu bývalý hráč Cehnic Nedvěd, ale svou šanci neproměnil a skvěle ho vychytal Přech.  

Frčka rozhodl zápas

Do druhého poločasu Cehničtí nastoupili s tím, že chtěli bojovat o vítězství, ale i remíza ze hřiště takto silného soupeře by pro hosty měla cenu. Domácí se snažili tvořit hru, ale nebyli přesní. Hosté čekali a doufali v nějakou povedenou standardku nebo rychlý brejk. Ve druhém poločasu nastoupil Bednařík a začal po pravé straně domácí pěkně větrat. To dávalo oddych cehnické obraně.

 

Domácí se tlačili do střelby a měli více ze hry. Po jedné akci ze strany dokonce skončil padáčkem míč na břevně a odrazil se směrem k Nedvědovi, který ale nedokázal trefit míč do okryté brány. I hosté se dostali k závaru před domácí brankou, ale Herzig trefil pouze břevno.
Rozzuzlení zápasu pak dala 75. minuta, kdy po akci Herziga s Bednaříkem dostal míč na vápno Frčka a s pomocí teče domácího stopera zápas rozhodl.

 

Domácí se snažili o zvrácení výsledku, ale hosty několikrát podržel Přech. Chytil samostatní únik domácího útočníka. Centry z rohových kopů i řadu nepříjemných střel. 

 

Autor: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu



Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: V sobotu jsme zavítali na zápas k ambicióznímu soupeři ze Sedlice. Věděli jsme, že Sedlice je doma velice silná a očekávali jsme tradičně bojovný zápas. Sedlice má tým postavený hodně na soubojích a důrazu všech hráčů, na což jsme se dobře připravili. Nakonec jsme se mohli radovat z vítězství, které nás posunulo na 3. místo tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Křišťan [-] - D. Houzar [-] , V. Klíma [-] , P. Koutenský [-] - Z. Mikeš [-] , M. Zíka [-] , J. Čabrádek [-] , J. Petráš [-] - P. Vaněk [-] (70. M. Běloušek [-] ) , D. Dumský [-] , M. Nedvěd [-]

Sokol Cehnice
M. Přech [-] - O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , M. Kováč [-] , T. Herzig [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] (61. L. Bednařík [-] ) , J. Prokeš [-] , P. Krejsa [-] , O. Sadlak [-] , L. Čech [-]

ŽK: 40. J. Čabrádek - 44. P. Krejsa , 44. M. Martínek , 85. O. Sadlak , 90. L. Bednařík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - RABA Jiří, RABA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Pavel Poláček
Tip experta: výhra domácích

Sedlice je favorit a taky zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích