Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v Sedlici přinesly slušnou podívanou


Branky


18

Okresní derby mezi Sedlicí a Dražejovem skončilo se šťastnějším koncem pro domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bračok hned v první minutě nedal tutovku

Okresní derby začalo aktivně a hned v prvních vteřinách se ocitl na hranici malého vápna hostující Michal Bračok, bohužel pro fanoušky hostů minul. Ve 12. minutě Sedlice šla do vedení po pěkné hlavičce Nedvěda. Ve 21. minutě se blýskl pěknou střelou kapitán Hrčka – 1:1. Tři minuty před koncem se ukázal i domácí kapitán. Dumský tvrdou střelou z dálky vrátil Sedlici vedení 2:1.

Dražejov utkání otočit nedokázal

V 50. minutě na rozdíl dvou branek zvýšil hrající trenér Zdeněk Mikeš. O pět minut později se po centru prosadil Karel Krýsl – 3:2. Dražejovští si vytvářeli i ve druhém poločase pěkné šance, ale nebyli je schopni proměnit. V 70. minutě se trefil David Houzar a poté hosté si vytvořili postupný tlak, který vyústil v 80. minutě snížením na 4:3 po brance Brázdy. Více toho už Dražejovští nestihli, a tak je jejich špatná efektivita minimálně bod stála.



Ohlasy k zápasu



TJ Dražejov
Pavel Poláček, hráč: Do Sedlice jsme jeli se slušným očekáváním. Hned v první minutě Bračok z malého vápna minul. Nicméně domácí šli kolem 10. minutě do vedení a my srovnávali cca po dalších 10 minutách Hrčkou. Opětovné nevyužíváni šancí nás stálo síly a před poločasem šli domácí do vedení střelou z dálky. Po začátku druhého dokonce domácí odskočili na dvě branky. Efektivita nás tento zápas bohužel nepotkala. Prvním gólem po centru se blýskl Krýsl na 3:2. Domácí 20 minut před koncem opět odskočili na dvě branky. Ze závěrečného tlaku jsme již pouze snížili Brázdou na konečných 4:3 pro domácí. Nevyužití gólovek nás stálo všechny body. Nyní v „anglickém týdnu” máme ve středu v ČP Blatnou a v sobotu doma Volyni. Taky se nepříjemně zranil Šulda, tak přejeme brzké uzdravení.



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
J. Panuška [-] - V. Klíma [-] , D. Houzar [-] , J. Hrouda [-] (65. P. Vaněk [-] ) , P. Koutenský [-] - Z. Mikeš [-] , J. Čabrádek [-] , J. Petráš [-] (84. M. Čapek [-] ) - M. Sladký [-] , M. Nedvěd [-] , D. Dumský [-]

TJ Dražejov
P. Drnek [-] - J. Kalous [-] , L. Šulda [-] (90. K. Řezníček [-] ) , J. Matas [-] , V. Hozman [-] - K. Krýsl [-] (66. F. Brázda [-] ) , M. Bračok [-] (75. J. Solař [-] ) , P. Poláček [-] , T. Martínek [-] (75. P. Janus [-] ) - T. Hrčka [-] , V. Šrámek [-] -

Hráči zápasu: D. Dumský , M. Nedvěd - J. Matas , K. Krýsl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Novák Roman - POKLOP Luboš, RYNDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Body domácí vyválčí

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Patrik Krull
Tip experta: výhra domácích

Ze Sedlice se body vozí těžko, domácí zvládnou vstup do soutěže lépe. Celkově si myslím, že Sedlice bude patřit mezi kandidáty na přední příčky v tabulce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích