Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:00

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany rozdrtily Olešnici, trefil se i brankář Komrska. Padly dvě červené karty


Branky


34

Zrodil se druhý výsledek 7:1 v 6. kole. Po Plané si stejným poměrem poradily s Olešnicí Vodňany. Jakub Píša nasázel hattrick, a gól si připsal i jindy gólman Jiří Komrska, který ale tentokrát vystřídal do hry jako hráč z pole. V závěru zápasu byli poslání pod sprchy domácí Lenk a hostující Benedikt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Věděli jsme, že Vodňany posílily a budou pro nás velmi těžkým soupeřem. To se také ukázalo, když jsme jim dokázali vzdorovat nějakých cca 30 minut. Pak už to bylo o jednom týmu, který je podle mě velmi kvalitní. Za hráče zápasu zvolím Matese Koktavého a z hostů Kubu Píšu.

FK Vodňany
Jiří Komrska (hráč): "Přijeli jsme do Olešnice s jasným cílem získat tři body. Byli jsme lepší, Matěj Otepka svou střelou otevřel skóre, následně jsme ale inkasovali na 1:1. Domácí se prosadili trochu se štěstíčkem, nechytatelnou střelou pro brankáře. Hra se následně trochu vyrovnala, ale Moravec z dálky nádhernou střelou do šibenice dal na 2:1. Pak už byla hra v naší režii, po půli byl stav 5:1. V druhém poločase jsme prostřídali sestavu, přišla nějaká zranění, soupeř hrál tak jak hrál a rozhodčí to utkání s kartami trochu nezvládli. Přidali jsme ještě dvě branky. I já jsem se se štěstím trefil, když mi nahrával Píša.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] (46. D. Koprna [-] ) - P. Raab [-] , M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , M. Koktavý [-] , F. Šafránek [-] , B. Bahenský [-] (73. O. Husa [-] ) , R. Chrástka [-] (50. A. Pilát [-] ) , S. Drtina [-] , R. Horelica [-] (65. J. Lust [-] ) , L. Lenk [-]

FK Vodňany
P. Váverka [-] - L. Benedikt [-] , J. Píša [-] , K. Kukla [-] (67. A. Iljushkin [-] ) , J. Moravec [-] (78. J. Komrska [-] ) , D. Bečvář [-] , L. Komrska [-] (46. J. Chalupský [-] ) , O. Hudák [-] , O. Benedikt [-] , M. Otepka [-] , M. Brož [-]

ŽK: 13. M. Buřič , 21. F. Šafránek , 34. R. Horelica , 47. R. Chrástka , 80. O. Husa , 82. L. Lenk - 58. O. Benedikt , 80. J. Píša , 82. L. Benedikt . ČK: 84. L. Lenk - 84. L. Benedikt .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pravda Luboš - JEVČÁK Martin, JEŘÁBEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Vodňany jsou v laufu a domácí nebudou mít šanci

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Michal Špírek

Expert: Zdeněk Vojtíšek
Tip experta: výhra hostů

Vodňany minulé kolo na domácím hřišti deklasovaly Kaplici 6:1. Nyní zajíždí na půdu Olešnice, kde zvítězí a v zápase padnou minimálně 4 branky.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů