1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš udolala v hodovém zápase Lanžhot


Branky


8

Vyrovnané utkání celků z popředí tabulky rozhodl domácí Urbánek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Velká Bíteš začala nebojácně a během prvních deseti minut se usadila na polovině hostů. Ze své převavy vytěžila několik rohů, z nichž ten nejnebezpečnější rozehrál Merdita na hlavu Traxla. Hosté se poprvé osmělili až ve 25. minutě, kdy střelu Sablera Pelán vyrazil. Zhruba v této době se obraz hry vyrovnal a Lanžhot dokonce v závěrečné fázi první půle získal mírnou převahu. Do výraznějších šancí se ale nedostával. Výjimkou byla situace ze 37. minuty, kdy Pidruchnyi jen těsně nedosáhl na ostrý přízemní centr Bartala z pravé strany. 

Domácí po přestávce rozhodli

Po změně stran domácí opět převzali otěže hry a byli viditelně lepším týmem. V 50. minutě Novotný vtipně vysunul Šimončiče, jeho přihrávku zleva ale před brankou nikdo netečoval. Agilní Novotný to znovu zkoušel v 68. minutě střelou zpoza vápna, ale mířil vedle. Za dvě minuty se už ale domácí naprosto zaslouženě dostali do vedení. Rohový kop sice hosté napůl odvrátili, míč se ale dostal k Urbánkovi, který si ho s potřebnou dávkou štěstí připravil k nekompromisní střele, kterou zastavila až síť branky hostujícího Hrnčiříka - 1:0.  Kdo čekal, že Lanžhot poté zvýší obrátky, byl zklamán. Domácí s přehledem své vedení drželi a dokonce je mohli ještě zvýšit. Opět u toho byl Novotný, jeho střela se ale neujala. V závěru se pak hra značně rozkouskovala do spousty mikrosoubojů. I proto hostům začly čím dál víc "téct" nervy. Doplatil na to především kapitán Hílek, který se po druhé žluté kartě musel pět minut před koncem pakovat do kabin. 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): Hody, hodně lidí a parádní počasí. Prostě se to sešlo. Potkali se mančafty, které ví, co mají hrát. My jsme asi byli trochu šťastnější.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - P. Loup [-] , T. Mrňa [-] , J. Urbánek [-] - L. Daněk [-] , M. Šimončič [-] , R. Novotný [-] , A. Merdita [-] (64. J. Sznapka [-] ) , D. Bartoš [-] (86. J. Dufek [-] ) - Z. Traxl [-] , F. Krula [-] (67. A. Macek [-] )

TJ Sokol Lanžhot
T. Hrnčiřík [-] - R. Sabler [-] , J. Bartoš [-] , J. Hílek [-] , E. Otrísal [-] , P. Mikúšek [-] , J. Krejčíř [-] , N. Včelka [-] (83. J. Lenhard [-] ) , T. Bartal [-] , A. Pidruchnyi [-] (72. O. Polách [-] ) , R. Ciprys [-]

ŽK: 31. T. Mrňa , 42. Z. Traxl , 78. P. Loup - 42. J. Krejčíř , 51. R. Ciprys , 72. J. Hílek , 84. P. Mikúšek , 89. E. Otrísal , 90. O. Polách . ČK: 85. J. Hílek .
Počet diváků: 785. Rozhodčí: FABEŠ Roman - ŠVEHLA Marek, BĚLÁK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: František Kuldan
Tip experta: remíza

Lanžhot také patří k adeptům na postup, ale v Bíteši to nebudou mít lehké. U domácích jde vidět rukopis kouče Zúbka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů