Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žďár si znovu zastřílel


11

Žďárští potvrdili svoji formu a mají další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Začátek zápasu měli hosté opět raketový a v 9. minutě se po centru zleva od Švomy prosadil gólově Sodomka - 0:1. Ve 20. minutě zahrozili i domácí, ale bez gólového zakončení. Ve 25. minutě po rychlém útoku a nahrávce od L.Trojánka zkoušel dostat míč za záda brankáře Kunstmüller, ale jeho střela jen těsně minula tyč. Ve 28. minutě měli příležitost ke skórování z levé strany domácí, ale z protiútoku zatáhl míč Vitásek, uvolnil Kunstmüllera a ten se nemýlil - 0:2. V aktivní hře pokračují hosté i nadále a v 34. minutě Švoma krásně uvolnil Henzla, ten však zakončuje těsně vedle.V 37. minutě se Švoma znovu dostává do role nahravače, nachází znovu Kunstmüllera, který se trefuje z pravé strany potřetí - 0:3. Hosté tak odcházejí do šaten se zaslouženým třígólovým náskokem.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas se již pod tíhou hostujícího náskoku jen dohrával. Za zmínku stojí jen šance domácích z 57. minuty a hostujícího Vokouna ze 70.minuty. Definitivní tečku za utkáním učinil v 86. minutě rychlý protiútok, který zakončil Kovář - 0:4. Hosté si tak po čtyřgólové výhře udrželi první místo v divizní tabulce.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Ján Kubík (trenér): Dvě rychlé branky nás nesrazily, ale byla škoda, že jsme nedokázali snížit. Hosté nás svojí hru donutili k chybám, které dokázali potrestat. Žďár potvrdil, že je ve formě.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Od začátku jsme byli lepším týmem a mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem. Po přestávce už se mi to moc nelíbilo. Chyběl nám pohyb a hráli jsme profesorsky.



Sestavy


Slavoj Polná
P. Čermák [-] - J. Holub [-] , V. Haala [-] , P. Navrátil [-] - J. Klíma [-] (56. M. Drápela [-] ) , A. Svoboda [-] (75. M. Šimek [-] ) , M. Šerý [-] , M. Pecina [-] , T. Vrba [-] - M. Pernička [-] (62. D. Procházka [-] ) - F. Sobotka [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - P. Fiala [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] (56. F. Kovář [-] ) , J. Šindelka [-] , L. Trojánek [-] (89. M. Srnský [-] ) , R. Kunstmüller [-] (83. P. Klouda [-] ) , Č. Vitásek [-] , J. Henzl [-] (66. T. Vokoun [-] ) , T. Peňáz [-] , T. Trojánek [-]

ŽK: 28. M. Šerý , 54. F. Sobotka , 58. M. Drápela , 60. M. Pecina - 19. Č. Vitásek , 60. L. Trojánek . ČK: 80. M. Pecina .
Hráči zápasu: R. Kunstmüller , T. Trojánek .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: Urbánek Martin - ŠVEHLA Marek, MACHOREK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jan Hloch
Tip experta: výhra hostů

Žďár dvakrát po sobě nasázel soupeři sedmičku a je tak ve skvělé formě. Nemyslím si, že zrovna Polná by ho mohla zastavit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů