Z. Traxl 44.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2020 16:00

4.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš znovu těsně vyhrála a už je druhá!


Branky


44. Z. Traxl
10

Domácí zvládli dohrávaný duel se Ždírcem a vyhoupli se na druhé místo divizní tabulky. Povedlo se jim to i přes to, že hráli téměř celý druhý poločas v oslabení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V 7. minutě zahrozili hosté, když si centrovaný míč našel Vopršal, ale z ideální pozice minul. Poté převzlali otěže zápasu domácí a jejich tlak začal ke konci poločasu přinášet i šance. Ve 30. minutě totiž po krásné akci tri Novotný - Šimončič - Traxl posledně jmenovaný z malého vápna překopl bránu. Stejný hráč pak za dvě minuty zcela sám opět po centru zleva hlavou doslova nastřelil jinak bezmocného brankáře Ždírce Bartaloše a sérii zahozených šancí zakončil Novotný po přihrávce Urbánka dalším nezdarem. Když už se ale zdálo, že se půjde do kabin bez branek, tak se dostal po závaru v pokutovém území míč k Traxlovi a ten otevřel skóre - 1:0. 

Domácí si vedení pohlídali

S hrozbou druhé žluté karty hrající Daněk se nechal v 50. minutě po hloupém zákroku vyloučit. Hosté však na domácí obranu klepali marně a prakticky si nevytvořili žádnou šanci. Hra se sice odehrávala většinou na obranné polovině domácích, ale jejich defenziva pracovala spolehlivě. A když pro hosty nepřišel ani šťastný gól ze skrumáže po trestném kopu v úplně poslední minutě zápasu, tak zůstaly tři body ve Velké Bíteši, která potřetí v řadě vyhrála 1:0 a má na dohled úplné čelo tabulky.

 



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - P. Loup [-] , T. Mrňa [-] , J. Urbánek [-] - L. Daněk [-] , M. Šimončič [-] , R. Novotný [-] (76. A. Macek [-] ) , J. Sznapka [-] , D. Bartoš [-] (79. J. Dufek [-] ) - Z. Traxl [-] , F. Krula [-] (64. A. Merdita [-] )

TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Bartaloš [-] - J. Fikar [-] (75. R. Kolouch [-] ) , L. Dočekal [-] (46. M. Najman [-] ) , D. Pelikán [-] , P. Novotný [-] , J. Málek [-] (79. P. Soukup [-] ) , M. Vopršal [-] , O. Pavlas [-] , P. Klimeš [-] (46. L. Mrázek [-] ) , J. Novotný [-] , V. Bureš [-] (62. P. Felkl [-] )

ŽK: 41. L. Daněk - 41. J. Fikar , 69. J. Málek , 90. P. Felkl . ČK: 50. L. Daněk .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - GALÁŘ Jakub, VAŘACHA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Jan Hloch
Tip experta: výhra domácích

Tady se tipuje velice těžko. Velká Bíteš ještě neprohrála, Ždírec zase údajně odehrál i přes prohru velice solidní zápas v Tasovicích. Rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích