M. Paul 7.
P. Lapeš 40. (p.)
M. Paul 50.
3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2020 17:30

2.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tasovice porazily ždírecký Tatran


Branky


7. M. Paul , 40. P. Lapeš (p.) , 50. M. Paul - 21. J. Novotný
4

Branka z penalty do kabin domácí uklidnila a v netradičnín pátečním termínu urvali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Solidní návštěva se v pátečním duelu dočkala branky už v 7. minutě. Po standardní situaci hlavičkoval Odehnal a v souboji o míč byl rychlejší Paul, přehodil Bartaloše a domácí se dostali do vedení - 1:0. Ve 21. minutě kopali hosté rohový kop, nepovedenou střelu zbytečně domácí brankář Mrázek vyrazil a odražení míč napálil do sítě Jan Novotný - 1:1. Začínalo se tak od začátku. Ve 40. minutě zápasu byl při standardní situace stažen domácí hráč Mrázkem k zemi a domácí kopali penaltu. K té se postavil Pavel Lapeš a s klidnou hlavou ji proměnil - 2:1. Domácí tak šli do kabin s těsným vedením v kapse.

Domácí si vedení pohlídali

Domácí se uklidnili hned po pěti minutách druhého poločasu. V 50. minutě domácí celek podnikl rychlý protiútok a centr z levé strany si našel ve skluzu na malém vápně Miroslav Paul, který nedal hostujícímu brankáři šanci - 3:1. Po stříráních hra domácích upadla a hosté měli své šance, další branka však nepadla a v Tasovicich se mohly slavit tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Miroslav Steinhauser (trenér): Pro nás velmi cenná výhra proti běhavému a kvalitnímu soupeři. První poločas byl z naší strany dobrý, ale ve druhém, vinou vynuceného střídání, naše hra upadla. Chyběla nám kvalita, kazili jsme přihrávky a vázla kombinační hra. Jsem spokojený se třemi body.

TATRAN Ždírec nad Doubravou
Martin Slavík (trenér): Domácí hráli jednoduchý fotbal a spoléhali na kvalitu Paula a Lapeše. Soupeři jsme darovali dvě branky. Po přestávkovém přeskupení řad jsme se zvedli, ale šance jsme promarnili. Domácí nám pak utekli do brejku a bylo rozhodnuto. Štve mě, že nemáme po cestě přes půl republiky ani bod. Individuální chyby nás stály lepší výsledek.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
J. Mrázek [-] - M. Rygl [-] , R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , L. Hrazdílek [-] (46. M. Dítě [-] ) , J. Pazdera [-] , D. Odehnal [-] , M. Paul [-] (87. K. Kučera [-] ) , J. Švejkar [-] (76. P. Horáček [-] ) , P. Lapeš [-] (60. V. Fajkus [-] ) , R. Lapeš [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Bartaloš [-] - J. Málek [-] , O. Pavlas [-] , P. Klimeš [-] (46. P. Novotný [-] ) , L. Mrázek [-] (80. L. Dočekal [-] ) , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , M. Koutný [-] (87. P. Soukup [-] ) , V. Bureš [-] , M. Najman [-] (60. P. Felkl [-] ) , D. Pelikán [-]

ŽK: 40. R. Lapeš , 74. M. Blahoudek , 83. R. Švarc , 86. J. Pazdera - 30. M. Najman , 39. L. Mrázek , 43. M. Koutný , 52. O. Pavlas , 58. R. Kolouch .
Hráči zápasu: M. Paul .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - JAHODA Jaroslav, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: výhra hostů

S Tasandou to je vždycky vyrovnané, bude to těsné, dáme gól a snad to ubetonujeme.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích