M. Váňa 44. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

10.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Uherský Brod uspěl díky penaltě


Branky


44. M. Váňa (p.)
9

V posledním utkání před vládou ČR nařízeným přerušení všech fotbalových soutěží prohrál “A” tým Slovanu v Uherském Brodě 1:0. O své výhře rozhodli domácí na konci prvního poločasu, kdy přísně nařízený pokutový kop proměnil Váňa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

V 6. minutě přihrál Fila před šestnáctku domácích Pazourkovi, jeho střela skončila vedle. V 8. minutě pálil Fila z hranice velkého vápna o poznání přesněji, míč ale skončil v rukavicích Jíchy. Blízko ke gólu byli rosičtí ve 27. minutě, kdy jejich kombinační akci zakončil Fila, míč mířící do odkryté branky ale vykopl na brankové čáře Flasar. Ve 31. minutě vystrašil Jíchu Černý, jehož přímý kop skončil na horní síti jeho svatyně. Ve 39. minutě si na Černého centr z pravé strany naskočil Fila, jeho hlavičku Jícha kryl. Domácí hrozili v prvním poločase především ze standardních situací a po jedné z nich přišel rozhodující okamžik zápasu. Ve 43. minutě odvrátili rosičtí rohový kop a při snaze Pazourka odkopnout míč došlo k jeho střetu s Nevařilem, po němž sudí Černoevič nařídil s odstupem několika vteřin pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Váňa a střelou do protipohybu Jurana poslal Brod do vedení – 1:0.

Udržení vedení

V 50. minutě vyzkoušel Jíchovu pozornost z dálky Černý, domácí brankář jeho pokus vytěsnil nad břevno. V 61. minutě hlavičkoval po rohovém kopu nebezpečně Josefík, míč ale skončil vedle levé tyče. V 72. minutě orazítkoval Kršák z hranice šestnáctky břevno domácí branky. Postupem času rosičtí stále více otevírali hru a toho mohl v 76. minutě využít Gettler, svůj únik ale zakončil střelou vedle. Gólem neskončily ani rychlé protiútoky střídajícího Švrčka z 80. a 88. minuty, jehož pokaždé vychytal Juran. V 90. minutě se rosičtí nadchli k závěrečnému tlaku, střelu Kuglera ale srazil jeden z obránců na roh. Po něm došlo v velkému závaru v domácí šestnáctce, brodští však míč odvrátili do bezpečí a následně mohli slavit zisk tří bodů.

 

Další program MSFL bude určen až po uplynutí mimořádných opatření vlády ČR kvůli pandemie nemoci covid-19.

Zdroj: www.fc-rosice.cz



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - trenér Uherského Brodu: Šancí bylo v zápase minimum. Maximálně tam byly nějaké závary po standardních situacích. Jsem rád, že jsme po té vysoké prohře v Uničově tento zápas s Rosicemi, které mají v týmu samé bojovné hráče zvládlo a vyhráli za tři body. Teď musíme potrénovat.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
F. Jícha [-] - M. Flasar [-] , L. Nevařil [-] , M. David [-] , F. Košák [-] (91. M. Kúdela [-] ) - R. David [-] , M. Mančík [-] (69. J. Švrček [-] ) , M. Lorenc [-] (81. P. Šmatelka [-] ) - M. Váňa [-] (71. M. Janša [-] ) , V. Gettler [-] (85. M. Pochylý [-] ) , R. Josefík [-]

FC Slovan Rosice
D. Juran [-] - A. Fila [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] (73. E. Sedláček [-] ) , D. Pazourek [-] (46. P. Malata [-] ) , J. Černý [-] , M. Kugler [-] , P. Novák [-] , M. Kršák [-] , M. Minárčik [-] (62. T. Dobrovodský [-] ) , T. Zezula [-]

ŽK: 11. M. Váňa , 46. V. Gettler - 63. T. Selinger , 74. T. Zezula , 83. P. Drbal .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Filip Markovič
Tip experta: remíza

Těžký duel, který skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza