Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hobzí přehrálo Popelín


Branky


0

V šestém kole okresního přeboru na v Popelíně hřiště zavítali hráči ze Starého Hobzí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v prvním poločase

Po minulé výhře chtěli hosté bodovat i na hřišti Popelína, ovšem tam zápasy bývají velmi těžké. V prvním poločase otevřel skóre  již v sedmé minutě vstřelil Jakub Peterek, kdy jeho centr z pravé strany skončil až v bráně. O pět minut později již zmiňovaný Peterek naservíroval  balón Ondřeji Ličkovy a hosté vedli 0:2. Domácí ovšem hráli první půlku z kopce, takže se soustředili na nakopávané míče na Pacholíka, který hodně trápil obranu Starého Hobzí. Popelín si vytvořil tlak a stihl snížit Jiřím Zemanem, který po nahrávce krajního záložníka rozvlnil síť za hostujícím brankářem, ale vzápětí Petr Distl hostující mužstvo potrestal krásně kopnutým přímákem za faul na domácího útočníka. Popelín stihl před odchodem do kabin ještě díky Pavlu Pacholíkovi snížit a tak se šlo do šaten za stavu 2:3.  

Staré Hobzí si vedení pohlídalo

Druhý poločas se domácí snažili o vyrovnání, ale udeřili hosté a v 53. minutě vstřelili čtvrtou branku svého týmu Michal Janek. Domácímu týmu se už jen podařilo v 61. minutě snížit Pavlem Pacholíkem, ale vyrovnávací branku z několika šancí se vstřelit nepodařilo. Staré Hobzí tedy přestřílelo Popelín a připisuje si tři body do tabulky okresního přeboru.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Dvě kola už jsme nevyhráli a chtěli jsme přerušit sérii proher, což se nám opět nepodařilo. Můžou nás mrzet neproměněné šance ve druhém poločase. V příštím zápase už musíme bodovat.

TJ Dyje Staré Hobzí
Jakub Peterek: Do Popelína jsme jeli s tím, že by jsme chtěli urvat body. To se nám povedlo, ale bylo to velice těžké utkání. Rozhodčí odpískal velice pěkný zápas. Kdyby jich bylo více takových, bylo by to jen dobře. Teď se připravíme na příští týden na Starou Hlínu, kdy by jsme chtěli doma uspět a prodloužit vítěznou šňůru.



Sestavy


SK Popelín 1932
P. Poljak [-] - D. Kučera [-] (5. J. Koronczi [-] ) , F. Mencl [-] , O. Vlásek [-] , T. Mach [-] , L. Ešner [-] - J. Ištok [-] , J. Zeman [-] , M. Šimánek [-] , K. Tolkner [-] - P. Pacholík [-]

TJ Dyje Staré Hobzí
D. Šívr [-] - R. Samek [-] , D. Brandl [-] , M. Janek [-] - P. Distl [-] , D. Malášek [-] , Z. Trávníček [-] , J. Peterek [-] , P. Zejda [-] - F. Štibich [-] , O. Lička [-]

ŽK: 61. J. Peterek , 90. D. Malášek .
Hráči zápasu: P. Pacholík , O. Vlásek - J. Peterek , P. Distl .
Místo: Popelín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kuneš Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.