2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž otočila nepříznivý výsledek se Suchdolem a získal tři body


Branky


0

V první půli suchdolští fotbalisté svého soupeře předčili. Jejich hru dirigoval především zkušený záložník Vladimír Soudek, který také po zásluze dostal své mužstvo do vedení. Stráž srovnala krok krátce po přestávce, kdy velké sólo z půlky hřiště přesně zakončil Daniel Přílepek. V dalším průběhu měl na kopačkách vítěznou trefu Zdeněk Mládek, ale po úniku netrefil branku a poté ještě zahodil penaltu. Domácí útočník vše napravil v závěrečných vteřinách, kdy z rohového kopu našel hlavu nejlepšího muže zápasu Petra Přílepka, jenž rozhodl o vítězství Stráže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka rozhodla poločas

V první půli suchdolští fotbalisté svého soupeře předčili. Jejich hru dirigoval především zkušený střední záložník Vladimír Soudek, který také po zásluze dostal své mužstvo do vedení.  Do šaten se tak šlo za stavu 0:1.

 

Obrat domácího mužstva

Domácí mužstvo srovnalo skóre záhy po změně stran po sólovém průniku Daniela Přílepka z půlky hřiště v 60. minutě. Pak měl 2x velkou možnost skórovat Zdeněk Mládek, který v 74. minutě neproměnil za stavu 1:1 penaltu nařízenou za podražení D. Přílepka. Na konci zápasu zahrával rohový kop a nejvyšší muž na hřišti Petr Přílepek zajistil přesnou hlavičkou v posledeních sekundách hry zisk tří důležitých bodů pro domácí barvy. Zápas tak skončil šťastněji pro domácí mužstvo. Zápas odřídil sudí Jaromír Chlaň.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Zápas jsme naštěstí otočili i když v dalším průběhu měl na kopačkách vítěznou trefu Zdeněk Mládek, ale po úniku netrefil branku a poté ještě zahodil penaltu. Domácí útočník vše napravil v závěrečných vteřinách, kdy z rohového kopu našel hlavu nejlepšího muže zápasu Petra Přílepka, jenž rozhodl o našem vítězství.




Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - J. Kollár [-] , K. Starý [-] , J. Jančura [-] , M. Zvára [-] - P. Přílepek [-] , J. Čada [-] (32. D. Přílepek [-] ) , J. Kozel [-] , P. Chmelař [-] - T. Koudelka [-] (60. A. Irschik [-] ) , Z. Mládek [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - P. Dlužanský [-] , J. Heřman [-] (68. T. Potěšil [-] ) , M. Havelka [-] (68. J. Brabec [-] ) , M. Čáp [-] - V. Soudek [-] , M. Matějček [-] , R. Polák [-] , J. Kollmann [-] - R. Gorný [-] , L. Chládek [-]

ŽK: 65. V. Soudek , 76. M. Matějček , 80. J. Kollmann , 88. M. Čáp .
Hráči zápasu: P. Přílepek .
Místo: Stráž nad Nežárkou. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chlaň Jaromír - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.