4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína si doma poradila se Staňkovem


Branky


17. V. Hadač , 50. V. Hadač , 54. O. Šrom , 81. M. Ködel
0

Stará Hlína potvrdila pověst nejlépe bránícího týmu přeboru a snaživému nováčkovi nedovolila ani jednou skórovat. Domácí poslal v první půli do vedení Hadač, jenž vystihl špatnou malou domů soupeře a přehodil staňkovského gólmana. O tři minuty později však musel ukázat své umění právě Rychlý, který zlikvidoval samostatný únik hostujícího Studničky. Další trefy si Stará Hlína schovala na druhý poločas a všem předcházely povedené kombinační akce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla jediná branka

Staré Hlíně se poslední zápasy povedly a dalo se tak očekávat, že hostující Staňkov to nebude mít na jejím hřišti jednoduché. První branka přišla v 17. minutě Vladimír Hadač vystihl malou domů a zkušeně přehodil hostujícího brankáře Novotného. Pak přišlo několik šancí Staňkova mezi nimi byl i samostatný únik Studničky z poloviny hřiště, ale ani po této příležitosti se stav neměnil. Domácí mužstvo tak odcházelo do šaten z pocitem jednobrankového vedení.  

 

 

Domácí dávali branky, hosté neproměňovali

Staňkov v druhé polovině nastoupil z několika změnami v sestavě a zdálo se, že to přinese výsledek, taky si vytvořil velice slibnou příležitost, ale ani nadvakrát se jim nepodařilo překonat domácího brankáře Rychlého. Otřepané pravidlo nedáš, dostaneš se ukázalo v 50. minutě. Šauer náhral před branku Vladimíru Hadačovi a ten si dokázal poradit a přidal svůj druhý gól v zápase. Obrana Staňkovu se rozsypala jako domeček z karet a o čtyři minuty později už byl výsledek rozhodnutý, kdy se po pěkné kombinační akci trefil Oldřich Šrom. V 81. minutě zpečetil vítězství domácích Martin Ködel. Stará Hlína si díky proměňování svých brankových možností připisuje další tři body a vyhrála tak třetí utkání v řadě. Zápas odřídil sudí Jan Chvála.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ  

 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Pavel Rychlý - brankář: Vzadu nám to zatím šlape, kluci soupeře do šancí moc nepouštějí, ale občas něco chytím i já.

TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Co se týče průběhu zápasu, v poli jsme odehráli vyrovnané utkání, na rozdíl od domácích jsme neproměnili několik příležitostí, např. v 1.poločase po inkasované brance šel Studnička sám na domácího brankaře, ale nedal. Ve 2.poločase jsme chtěli posílit útočnou fázi, proto se udělalo v sestavě několik změn na pozicích, čímž jsme oslabili obrannou hru a během prvních deseti minut ve druhé půli po zaváhání v obranné činnosti jsme 2x inkasovali a o výsledku zápasu bylo rozhodnuto.



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - M. Anichober [-] , R. Jičínský [-] , S. Kadlec [-] , R. Chmátal [-] (88. V. Marek [-] ) - P. Šauer [-] , M. Šauer [-] , R. Kopet [-] (69. M. Ködel [-] ) , V. Hadač [-] - O. Šrom [-] (82. I. Nadberežný [-] ) , P. Makovička [-] (64. J. Šimkovský [-] )

TJ Hraničář Staňkov
Z. Novotný [-] - P. Jecha [-] , M. Tobolka [-] , J. Matuška [-] (88. F. Pletka [-] ) , M. Vonka [-] - M. Studnička [-] , R. Novák [-] (66. J. Farkota [-] ) , M. Černoch [-] , V. Matuška [-] - J. Fleischman [-] , T. Cypra [-]

ŽK: 43. R. Jičínský - 40. P. Jecha .
Místo: Stará Hlína. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chvála Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.