0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kardašově Řečici se branky nedočkali


Branky


0

Bezbranková remíza je spravedlivá a především v prvním dějství poměrně přesně vystihla dění na hrací ploše, protože hra se odvíjela převážně mezi vápny a šancí bylo k vidění na obou stranách minimum. Po obrátce byl strmilovský favorit opticky lepší, v posledních pěti minutách však měli tři velké možnosti domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Rezerva Kardašovy Řečice přivítala na domácím hřišti mužstvo Strmilova. Obě mužstva v posledním zápase ztratila všechny body. Kardašova Řečice nepřijela do Studené a kontumačně prohrála a Strmilov i když doma bojoval s favorizovanými Slavonicemi, přesto neuhrál ani bod. V tomto zápase byl favoritem Strmilov, který má ambice postoupit, i když poslední výsledky je posunuly až na šesté místo v tabulce okresního přeboru. V první polovině zápasu se nic závažného nestalo, snad jen žlutá karta Františka Markese. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. 

Druhý poločas skončil stejně tak jak začal

Druhá polovina utkání přinesla několik šancí na obou stranách, ale ani jeden z brankářů nepustil nic za svá záda. Diváci se tak v utkání branky nedočkali a pro hostující Strmilov je to opět zbytečná ztráta, která je oddaluje od vedoucích týmů v tabulce. Utkání odřídil sudí Patrik Macháček.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922 B
Miroslav Zeman - předseda: Ač skončil zápas bezbrankovou remízou, diváci určitě nelitovali, že přišli. Obě mužstva chtěla hrát útočný fotbal a tak bylo na co koukat. Hosté byli rychlejší v našem vápně i lepší. Naše obrana je kolektivním zodpovědným výkonem pohlídala a prakticky pustila do jediné 100% tutovky. Paradoxem je, že když se strmilovští nadechli k závěrečnému tlaku a chtěli strhnout vítězství na svou stranu, nám se povedli tři brejky a jenom díky fantastickým zakrokům brankáře jsme nakonec nebrali tři body. Vzhledem k předchozímu je remíza spravedlivá.

TJ Jiskra Strmilov
František Procházka: Z mého pohledu se hrál pěkný kombinační fotbal z obou stran, nás dlouhodobě trápí koncovka a lehkost. V tomto zápase jsme si vypracovali, takové čtyři velké příležitosti, ale chyběl nám klid v koncovce, domácí měli taky pěkné akce, ale podržel nás výborný Přibyl. Z mého pohledu asi zaloužená remíza.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922 B
L. Šamal [-] - R. Vyhlídka [-] , J. Mikšátko [-] (72. F. Sedláček [-] ) , K. Janeček [-] , J. Roh [-] - V. Jánošík [-] , D. Mikloš [-] , F. Markes [-] (46. P. Vaněk [-] ) , M. Vodička [-] (55. F. Sivák [-] ) - F. Mach [-] , T. Houska [-]

TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - T. Dohnal [-] , J. Dvořák [-] , F. Slavík [-] , O. Nečeda [-] - L. Janák [-] (80. M. Novák [-] ) , D. Hanzal [-] , J. Kubíček [-] , F. Procházka [-] - Z. Popelka [-] , J. Hanzal [-]

ŽK: 33. F. Markes , 61. J. Mikšátko - 63. T. Dohnal .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Macháček Patrik - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.