1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Popelín doma remizoval se Starou Hlínou


Branky


0

Domácím fotbalistům se v první půli nedařilo. Stará Hlína měla více ze hry a po zásluze se také ujala vedení, když Hadač proměnil pokutový kop. Při několika dalších šancích navíc při Popelínu stálo štěstí. Po změně stran se však karta otočila, domácích bylo najednou plné hřiště a záhy se jim povedlo díky Vláskovi vyrovnat. Další dobré možnosti však už neproměnili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka v první polovině

V devátém kole OP přivítal domácí Popelín fotbalisty ze Staré Hlíny. První poločas domácí mužstvo nehrálo dobře, hosté měli více ze hry a po proměněné penaltě ze 14. minuty se ujali vedení díky Vladimíru Hadačovi. Při několika šancích hostů při Popelínu stálo štěstí, že soupeř své vedení nenavýšil. Do kabin šli tedy šťastnější hostující hráči. 

Zápas skončil dělbou bodů

Po změně stran byli domácí hráči jako vyměnění, najednou jich bylo plné hřiště a soupeřova branka byla často v ohrožení. O vyrovnání se postaral ve 49. minutě Ondřej Vlásek. Popelín měl ještě několik dobrých šancí na vstřelení vedoucího gólu. Hektický byl konec zápasu, kdy měli hosté několik šancí na vstřelení gólu. Poté rozhodčí poslal do kabin domácího Gajdoše, ale ani oslabení domácího mužstva změnu výsledku nepřineslo a tak zápas skončil dělbou bodů.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Miroslav Maršík: Závěr zápasu byl hektický. Hosté měli několik příležitostí, navíc nás sudí poslal do deseti. Naše oslabení už však změnu výsledku nepřineslo.

FK Stará Hlína
Jan Hrubý: V sobotu jsme v zápase, kdy domácí hráči víc kritizovali rozhodčího než hráli fotbal, dokázali dát jediný gól pouze z penalty. V prvním poločase jsme dokázali skórovat pouze z pokutového kopu po faulu na Šroma. Další vyložené šance jsme nedokázali úspěšně zakončit. Po přestávce domácí vyrovnali po individuální akci, která byla asi jedna ze tří možných šancí v zápase ke skórování. Selhali jsme v koncovce a měli jsme i smůlu, když nám byla odvolána již odpískaná druhá penalta po faulu brankáře opět na Šroma, protože byl před ní odmáván ofsajd.



Sestavy


SK Popelín 1932
P. Toral [-] - L. Ešner [-] , T. Mach [-] , J. Zeman [-] , R. Gajdoš [-] - O. Vlásek [-] , M. Šimánek [-] , J. Ištok [-] (70. J. Koronczi [-] ) , K. Tolkner [-] - P. Pacholík [-] , J. Snížek [-] (52. J. Dolák [-] )

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - M. Anichober [-] , R. Jičínský [-] , S. Kadlec [-] (85. P. Makovička [-] ) , J. Šimkovský [-] - R. Chmátal [-] , M. Šauer [-] , R. Kopet [-] (64. M. Pfeifer [-] ) , P. Šauer [-] - O. Šrom [-] , V. Hadač [-]

ŽK: 13. R. Gajdoš , 73. T. Mach , 85. J. Zeman , 85. L. Ešner - 10. P. Šauer , 85. S. Kadlec . ČK: 85. R. Gajdoš .
Hráči zápasu: V. Hadač .
Místo: Popelín. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Nedvěd Petr - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.