Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Hobzí pět minut před koncem zápasu rozhodlo o své výhře


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Domácí mužstvo Starého Hobzí přivítalo na svém hřišti rezervu Suchdola, která se začíná herně zvedat, ale výsledkově to není žádná sláva, proto byli mírným favoritem určitě domácí hráči. První poločas byl od obou celků velmi aktivní, kdy se poprvé radovali po osmi minutách domácí, kdy udeřili z brejku, kdy se hostům nepodařilo taktickým faulem zastavit domácího hráče Vojtěcha Zejdu ještě na polovině soupeře, který poté postupoval spolu se spoluhráči na osamocené dva obránce, které se jim podařilo obehrát a pak i prostřelit gólmana. Na vyrovnání se nečekalo dlouho, kdy se podařilo dostat hostům aktivním pressingem domácí obranu pod tlak, která poté přihrála svému gólmanovi, který trefil do nohy dotírajicího Štěpána Kubaštu, který si tak připsal jedenáctou branku v sezóně. Následně využila rychlý brejk i Suchdol, kdy po průniku J. Heřmana do domácí šestnáctky zvolil místo střely zpětnou přihrávku na volně nabíhajícího Petra Krejčího, který vystřelil z vápna a pomoci teče domáciho hráče, míč zapadl přesně k tyči. A aby toho nebylo pro první poločas málo, tak se domacím ke konci poločasu podařilo vyrovnat, kdy se míč dostal na hranici malého vápna k Ondřeji Beníčkovi, který kličkou vyřadil obránce a pak stříleným centrem našel břicho svého spoluhráče a míč skončil v brance. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. 

Hobzí nakonec bere tři body, Lička o tom rozhodl pět minut před koncem

Druhý poločas začal v režii domácího mužstva, které celou druhou polovinu zápasu diktoval tempo hry, ale nepřesnými přihrávkami nebo centry mockrát hostující obranu neohrozil. Hosté se do hry dostavali pomocí brejků, ale bohužel byli vždy zastaveni praporkem. Domácí asistent měl praporek nad hlavou při každé vetší příležitosti. Když uz se zdálo, že zápas skončí remízou, tak hosté ztratili na polovině hřiště míč a domáci útočník Ondřej Lička zvolil individuální akci a když už byl ve vápně stínován hostujícím stoperem a nevěděl co si má počít, tak lehce kopnul do balónu a ten k překvapení všech skončil na vzdálenější tyčce v brance. Hosté pak vrhli všechny síly do útoku, ale z posledních rohů se nic nebezpečného neurodilo. Všechny tři body tedy nakonec zůstaly v Hobzí, které drží krok z týmy na čele tabulky a Suchdol odjela opět domu z nepořízenou. Zápas odřídil sudí Jan Svoboda.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
J. Peterek a O. Dokulil: Tento zápas jsme chtěli vyhrát a to se nám povedlo. Sice je to vydřené vítězství, ale na to se historie neptá. Hlavně, že máme důležité tři body doma. A nyní přichází chvíle, abych řekl jméno hráče, který předvedl něco, co by málokdo z nás dokázal. Je to kapitán David Malášek. Ani rozhodčí, ani postranní nepřiznali hostům rohový kop, už se mělo pokračovat ve hře, ale David přispěchal s přiznáním, které se musí ocenit. Přiznal minutu před koncem týmu hostů rohový kop a to i za cenu, že to jeho tým mohlo stát riziko obdržené branky. Já tleskám a myslím, že tohle je výborný příklad toho, proč ten sport člověk hraje, být fér! Palec nahoru, kapitán, jak má být.

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Jaroslav Kollmann: Zápas se mi hodnotí špatně, protože k naší smůle opět venku prohrajeme o jeden ,,ušmudlaný'' gól. I když první poločas z naší strany nebyl vůbec špatný, tak ve druhém poločase jsme se vůbec nedokázali chytit. Musím pochválit hlavního sudího, který pískal velmi dobře, ale naopak ,,domácí'' asistent, tak ten byl hrůzostrašný, s úsměvem od ucha k uchu zvedal co mohl. Tohle je slabina nižších soutěží, kdy si každý může mávnout co chce. Naopak od tohoto člověka který mával, zaslouží uznání domácí kapitán, který v poslední minutě, i když byl signalizovaný odkop od domácí branky, uznal, že to má být roh. A takhle by to mělo být vždy.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
V. Zejda [-] - V. Zejda [-] , M. Habr [-] (46. F. Štibich [-] ) , O. Jelínek [-] , O. Beníček [-] - J. Peterek [-] (70. M. Bican [-] ) , P. Distl [-] , A. Veverka [-] , D. Mašát [-] - D. Malášek [-] , O. Lička [-] (89. M. Janek [-] )

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - M. Prášil [-] , M. Matějček [-] , J. Heřman [-] (46. M. Havelka [-] ) , M. Čáp [-] - J. Kollmann [-] , R. Gorný [-] , L. Kuchyňka [-] (75. P. Dlužanský [-] ) , Š. Kubašta [-] - P. Krejčí [-] , L. Chládek [-]

ŽK: 51. L. Chládek .
Hráči zápasu: O. Lička .
Místo: Staré Hobzí. Rozhodčí: Svoboda Jan - 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.