Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr ze Slavonic deklasoval Dešnou na jejím hřišti


Branky


0

Souboj posledního celku tabulky s lídrem dopadl podle očekávání. Slavoničtí vedli už po devíti minutách 3:0, pak se osmělila i Dešná, ale své možnosti nevyužila a Novotný navíc zahodil i pokutový kop. Další čtyři zásahy si favorit schoval až na druhý poločas, kdy těžil zejména ze smrtících brejků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po deseti minutách bylo rozhodnuto

Souboj dvou úplně rozdílných týmů se uskutečnil v sobotním odpoledni. Poslední mužstvo okresního přeboru Dešná, ta ještě nevyhrála, přivítala na svém hřišti neporažené mužstvo Slavonic, takže se nejspíš dalo očekávat jak utkání dopadne. Ti kteří si mysleli, že by hosté mohli zápas podcenit, tak viděli, že to tak nebude již ve 4. minutě, kdy se trefil záložník Milan Balík. Netrvalo to dlouho a o dvě minuty později se trefil také David Bártů. Perfektní desetiminutovku předvedli slavoničtí hráči, kdy se v 9. minutě trefil Martin Bodlák. Do konce poločasu už žádná branka nepadla a Slavonice tak odcházeli do kabin s pohodlným náskokem tří branek a domácí hráči s pocitem, že ani toto utkání nedokáží vyhrát. 

Lídr dokonal debakl v druhé půli

Druhý poločas utkání začal podobně jako ten první. Slavonice hráli a Dešná si nedokázala vytvořit proti favoritovi slibnou příležitost a tak uděřilo opět na druhé straně.V 59. minutě to bylo už o čtyři branky, kdy se trefil Robert Peschel. V 76. minutě přidal svou druhou branku v zápase Martin Bodlák a zakulatil výsledek na 0:5. Dešná byla úplně bezmocná a nedokázala silnému soupeři vzdorovat. V 87. minutě navýšil skóre a svůj střelecký účet David Bártů. Slavonice byli při chuti a v 90. minutě dal konečnou podobu výsledku Martin Jahoda. Slavonice tak nedali v posledním podzimním zápase Dešné šanci a vyhráli zcela jednoznačně. Domácí se tak dále propadají a ztrácí čím dál více bodů na záchranu. Zápas řídil sudí Jaroslav Svítil.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dešná
Jiří Píša: Soupeř je někde jinde než my, to je jasné, nicméně výsledek je pro nás přece jen příliš krutý. Bohužel, v našem podání je to stále stejné. Své šance proměnit nedokážeme a pak inkasujeme po kiksech.

TJ Sokol Slavonice
Miroslav Mašek: Zápas v Dešné byl rozhodnut už v 8. minutě! To už jsme vedli 0:3. I když kluci povolili, tak domácí nebyli ničeho schopný. Zápas se dohrál v tréninkovém tempu a my si odvezli další tři body



Sestavy


TJ Sokol Dešná
J. Píša [-] - J. Lukšan [-] , M. Novotný [-] , J. Müler [-] , A. Coufal [-] - R. Ďurač [-] , P. Chalabala [-] , B. Vařák [-] , F. Adam [-] - V. Krejčí [-] , A. Račický [-] (66. M. Bártík [-] )

TJ Sokol Slavonice
J. Kukla [-] - J. Dvořák [-] , D. Bártů [-] , M. Jahoda [-] , O. Kubeš [-] - M. Bodlák [-] , L. Křižka [-] , D. Drobilič [-] (75. T. Tepřík [-] ) , M. Balík [-] (61. R. Novák [-] ) - V. Balík [-] (46. R. Peschel [-] ) , M. Trávníček [-]

ŽK: 41. M. Balík , 83. M. Bodlák .
Místo: Dešná. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Svítil Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.