Zlatá Koruna nedala Křemži žádnou šanci


Branky


0

Zlatá Koruna přivítala na svém hřišti v sobotu v podvečer celek z Křemže. Domácí chtěli navázat na výhru z minulého týdne, což se jim také podařilo. Křemežští prožívají jaro jako na houpačce a opět nedokázali navázat na výkon z předešlého utkání, kdy si odvezli tři body z Velešína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velký tlak Zlaté Koruny

Zápas od prvních minut byl v jasné režii domácího celku, který na svého soupeře lidově řečeno „vlítl jako utržený ze řetězu“. V osmé minutě se diváci dočkali první branky utkání, když domácí J.Sláma využil přesnou přihrávku před prázdnou bránu, kterou pohodlně zužitkoval, 1-0. Výkon domácích se stupňoval, avšak paradoxně hosté měli obrovskou příležitost srovnat stav utkání na 1-1, ale to se jim, pro ně bohužel, nepodařilo, jelikož R.Linha z brejku tváří v tvář gólmanovi R.Schwarzovi selhal. V pětatřicáté minutě domácí slavili podruhé, to když výborně hrající J.Sláma utekl po levé straně křemežské obraně, vybídl na velkém vápně V.Ohnsorga, který zkušeně poslal míč k tyči a mohl se radovat z branky, 2-0. Na závěr poločasu předvedl neuvěřitelný sprint obránce P. Zayml, který přeběhl celé hřiště, nabídl se na přihrávku, kterou hlavou zužitkoval, a vsítil tak třetí branku Zlaté Koruny, 3-0. Vzápětí rozhodčí Marek odpískal poločas a do kabin se šlo za tříbrankového vedení domácí Zlaté Koruny.

Výborný vstup do druhého poločasu ze strany domácích

Druhá půle začala pro domácí nejlépe, jak mohla. Ve 48. minutě dokonale vymazali křemežskou obranu, když šli ve čtyřech na dva obránce a po pěkné kombinaci vstřelil svůj druhý gól v utkání Vít Ohnsorg, 4-0. O dalších 6 minut později se radovali domácí po páté a radoval se opět P.Zayml, který vyslal zpoza vápna střelu, která se od tyče odrazila do Treterovi svatyně a domácí tak nadělili Křemži pověstného „bůra“, 5-0. V 60. minutě kopali křemežští rohový kop, po jehož rozehrávce se křižnou střelou ze zadní tyče na přední prosadil P. Rienessl, který tak vstřelil alespoň čestný gól hostujícího celku a zkorigoval stav utkání na 5-1. Zbytek zápasu se dohrával v poklidném tempu a dokonce hvizdu se již nic nestalo, a tak si domácí připsali zaslouženou výhru o čtyři branky.



Ohlasy k zápasu



Sokol Křemže
Petr Snížek, záložník: Domácí nás přejeli. Vrátili nám naší podzimní výhru 4:0 i s úrokem. Můžeme být rádi, že to nebylo víc. Hráli jsme jako chodci, bez pohybu, bez zájmu.



Místo: Zlatá Koruna. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - ŠETELE Miloslav (N), STRÁSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.