Na gól do sítě Přídolí nikdy Matouš Kouba nezapomene

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v odloženém 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Matouš Kouba z Hraničáře Malonty. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Přídolí jste roznesli 11:0. Jak utkání hodnotíte?
Přídolí jsme nechtěli podcenit a výhra bylo jediné, s čím se počítalo. Nemyslel jsem si, že to budou až takové gólové hody, ale chtěli jsme si poslední domácí zápas užít.
Jak jste v Malontech spokojeni s podzimní částí?
Podzimní část byla nejhorší od doby, co tu jsem. Netrénujeme, venku se sotva sejdeme, nevím proč tomu tak je, ale je to škoda, protože fotbalisté v Malontech jsou. Ale v zimě by mělo dorazit pár nových kluků, tak snad to klapne a jaro bude o něčem jiném. Určitě máme na to hrát výš, jen na to nesmíme, nechci byt sprostej, srát.
Jak proběhla dokopná?
Dokopná se všem určitě líbila, žrádla mraky, to klukům stačí. Jak jsem se zmínil už v nějakém rozhovoru, tak předseda střelil právě divočáka, takže byl gulášek a řízky. A večer nám Pítrs udělal tatarák, takže v lesku. No a každý si mohl nalejt co chtěl do ksichtu, takže dokopná se povedla.
Vaše jméno orámovalo anketu o hráče kola. Vyhrál jste první a poslední hlasování podzimu. Budete to mít v kabině drahé?
My právě pokuty vůbec nejedeme. Vymyslel jsem, že po každém zápase mi každý dá kiliána a na konci máme dost na to, abychom se pobavili, teď tam máme na tři dokopné dopředu, ale stejně budu od kluků vybírat, blíží se léto a já potřebuji na dovču.
Kdo Vám pomohl svými hlasy k vítězství?
Přiznám se, že jsem to nesledoval, ale myslím, že na tom má opět největší podíl moje skvělá přítelkyně a pak kluci z fotbalu.
V minulém rozhovoru jste tvrdil, že Vaše branka byla jediná za sezónu, ale není tomu tak. Jedete tedy střelecky nad plán?
Hrozně moc jsem si přál dát gól právě tenhle zápas, protože den předtím mi bohužel zemřel taťka, potřeboval jsem se odreagovat a gól, který jsem dal, jsem poslal jemu, určitě se ze shora díval a byl na mě pyšný.
Dále jste říkal, že pokud Slavia postoupí do Ligy mistrů, tak snad neudělá ostudu. Co na její výkony říkáte?
Slavia hraje super fotbal, nebojí se nikoho a mají fyzičku jako blázen. Jediné, co tomu chybí jsou ty body, které jsou nejdůležitější, určitě by si jich zasloužili víc. Snad vybojují alespoň Evropskou ligu, přál bych jim to.
Jaký je Váš největší fotbalový zážitek?
Největší fotbalový zážitek je asi vidět hráče mého milovaného Manchesteru United proti Bayernu. A pak právě gól, který jsem dal, protože na ten nikdy nezapomenu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.