J. Švec 18.
1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jistebnice doma podlehla vysoko Smetanově Lhotě


Branky


18. J. Švec - 28. P. Kovář , 43. R. Vlk , 59. R. Vlk , 72. R. Vlk
0

Důležité utkání se hrálo v Jistebnice, kde domácí tým přivítal Smetanovu Lhotu, které se na venkovních hřištích příliš nedaří. To se ovšem nyní nepotvrdilo a čtyřmi góly Jistebnici zničila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli už po prvním poločase

Do utkání vstoupili aktivněji domácí. V 8. minutě předal míč Švec na Švába, ale jeho střelu vyrazil Zájeda. V 18. minutě byla aktivita domácích odměněna gólem. Hosté si neporozuměli v rozehrávce, z levé strany tak letěl centr do vápna, k balonu se dostal Švec, opět hodil na Zdeňka Švába a ten hezkou střelou k tči poslal domácí do vedení. Místo, aby tento gól Jistebnici nakopl, tak jí spíše utlumil a iniciativu přebrala Smetanova Lhota. Ta si začala vytvářet šance a po necelé půl hodině hry bylo vyrovnáno. Centry do vápna létaly z levé i pravé strany až se nakonec jeden chytil a Patrik Kovář hlavou vyrovnal na 1:1. Ještě do poločasu se hosté dostali do konce do vedení. Dvě minuty před přestávkou chyboval v rozehrávce Bechyně, míče se chopil Hrach, který předal Romanu Vlkovi a ten přehodil vyběhnuvšího Ramoviče. Po poločase tak byl stav 2:1 pro hosty.

 

Vlk dokonal ve druhé půli hattrick

Hned na začátku druhého poločasu měla Smetanova Lhota dobrou šanci, ale Ramovič se vyzamenal. Třetí branka hostů tak přišla až v 59. minutě. Centr z pravé strany usměrnil hlavou do branky opět Roman Vlk. V 72. minutě už to bylo o tři branky. Špivák v úniku zasekl míč, předal ho Kovářovi, ale jeho gólovou střelu vyrazil Miroslav Maňák. Hosté tak dostali možnost rohového kopu, který měl gólovou tečku. Roman Vlk zkompletoval hattrick, když překonal Ramoviče opět hlavou. V chvíli bylo hotovo. Žádné větší šance už zápas nepřinesl a hosté ze Smetanovy Lhoty tak získali zasloužené tři body po vítězství 4:1 a hattricku Vlka.



Sestavy


1.FC Jistebnice
R. Ramovič [-] - M. Maňák [-] , M. Mrzena [-] , V. Kotalík [-] , P. Bechyně [-] - R. Trpka [-] , J. Muž [-] (79. L. Stibor [-] ) , V. Podzimek [-] (73. J. Bojko [-] ) , J. Švec [-] - T. Maňák [-] (88. O. Kotalík [-] ) , Z. Šváb [-]

AFK Smetanova Lhota
O. Zájeda [-] - M. Špivák [-] , T. Kocman [-] , J. Kára [-] , L. Procházka [-] - D. Barták [-] , J. Bartoň [-] , R. Vlk [-] (88. Z. Pavlát [-] ) , J. Kálal [-] - J. Hrach [-] (76. V. Klíma [-] ) , P. Kovář [-]

ŽK: 37. P. Bechyně , 44. R. Trpka , 49. J. Švec - 17. R. Vlk , 29. J. Kálal , 37. M. Špivák , 84. T. Kocman , 86. J. Kára , 89. V. Klíma .
Místo: Jistebnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Jan - Devera, Váňa.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.