Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně rozstřílela Štěkeň hokejovým výsledkem


0
Oba týmy uhrály v minulém kole solidní výsledky. Slavoj si v předehrávce vyšlápl na Chelčice a dovezl si tři body, vsítil dvě branky a uhájil čisté konto. Štěkeň vybojovala domácí bezbrankovou remízu s těžkým soupeřem ze Sousedovic. Dal se tedy očekávat zajímavý zápas. Na perfektně připraveném hřišti a za ideálního počasí viděli diváci exhibici domácího týmu, který soupeři nastřílel osm branek a v podstatě jej k ničemu nepustil.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Úvod prvního poločasu ovšem zdaleka nenasvědčoval tomu, co se na hřišti Slavoje nakonec odehrálo. Hosté zvolili defenzivní taktiku, důkladné pokrytí kanonýra J. Němečka staršího a do útoku se nepouštěli. Tato taktika ovšem štěkeňským vydržela pouze do 12. minuty, kdy se domácím podařil přes veškerý obranný val hostí vsítit první (a zdaleka ne poslední) branku zápasu. Tomáš Škopek si narazil míč právě se zmiňovaným Jiřím Němečkem st. a vstřelil první gól zápasu bohatého na branky: 1-0. Bezprostředně poté,  v 15.minutě, zvýšil Filip Gašpar po akci všudypřítomného Tomáše Škopka již na 2:0 a bylo, zdá se, o vítězi rozhodnuto. Další šance domácích ovšem do poločasu pochytal hostující brankář Řezník, na jehož vrub se konečný debakl rozhodně nedal počítat. Ale k tomu mělo ještě dojít. Hosté se zatím k ohrožení domácího brankáře Mráze dostali pouze jednou, když odražený míč poslali nad bránu.  Do druhého poločasu už agilní Tomáš Škopek nemohl pro nevolnost nastoupit a tak jej nahradil Roman Prihara, který v 61. minutě přihrál Filipovi Gašparovi na 3:0. Tímto gólem se rozjel brankostroj domácího Slavoje a na branku Otavanu se hrnul jeden útok za druhým, až hosté přestali stíhat fyzicky. Hned minutu nato střílel Josef Havlíček, který po svém návratu potěšil domácí ochozy brankou na 4:0. O další tři minuty později se do brankové příležitosti dostal Jiří Němeček mladší, který se nyní až příliš snadno uvolnil a v v 65. minutě zvyšoval již na hrozivých 5:0. Do statistik se pak zapsal pro změnu opět navrátilec Josef Havlíček, který přidal v 76. minutě gól na 6:0. Domácím to však zjevně nestačilo a ke slovu se dostal i střídající Lukáš Pasler, který v 85. minutě přidal další branku: 7:0. Když pak o další dvě minuty později zvyšoval v 87. minutě po pěkné kombinační akci Martin Malina na neuvěřitelných 8:0, domácí publikum již místy počalo posměšně skandovat "deset, deset". Dalších dvou kýžených branek se však již nedočkali a tak se skóre uzavřelo na naprosto nefotbalovém výsledku 8:0.


Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Zdeněk Raba, jednatel klubu SK Slavoj Volyně: I když průběh utkání byl jednoznačný, je třeba pochválit hostující hráče za slušnou hru bez negativních emocí. Rovněž vedení Otavanu sportovně uznalo porážku a příčiny hledali ve svých řadách. Výsledek je výborný, ale nelze ho přeceňovat, hráči Otavanu nebyli dnes v dobrém rozpoložení.

TJ Otavan Štěkeň
Jiří Richtr, trenér Otavan Štěkeň: Propadli jsme ve všech činnostech a byli jsme za to potrestáni.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Rojík [-] , M. Dvořák [-] , M. Chvosta [-] , M. Malina [-] - A. Mack [-] , J. Němeček ml. [-] , F. Gašpar [-] (74. L. Pasler [-] ) , J. Havlíček [-] - J. Němeček st. [-] , T. Škopek [-] (46. R. Prihara [-] )

TJ Otavan Štěkeň
I. Řezník [-] - M. Čížek [-] , J. Prokeš [-] , M. Havránek [-] , P. Sivera [-] (82. J. Prokeš [-] ) - P. Vachta [-] , R. Kozlík [-] (57. R. Štefanko [-] ) , J. Jariabka [-] , V. Páník [-] - J. Prokeš [-] , F. Žák [-] (79. O. Michálek [-] )

ŽK: 66. J. Němeček st. , 80. A. Mack - 44. P. Vachta , 64. J. Jariabka .
Hráči zápasu: J. Havlíček , F. Gašpar .
Místo: Volyně. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.