Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Troufá si ještě někdo zastavit volyňskou jízdu?


0

Čtyři výhry, 360 minut bez obdržené branky a skóre 18:0. Taková je bilance týmu SK Slavoj Volyně po jedné předehrávce a třech hracích kolech. Zatím to vypadá tak, že kam přijede Slavoj, tam nastřílí soupeři gólů jako na hokeji, aniž přitom dostane jedinou branku. Na tým, který se teprve v loňské sezóně probojoval do I.B třídy, je to slušný výkon. A nyní na Volyni nestačil ani ambiciózní nováček rezervy z Vacova a odváží si odtamtud šestibrankový příděl. Přesto to byl první zápas Volyně této sezóny, kdy vsítil branku někdo jiný než Slavoj: předposlední gól utkání si totiž Vacov dal sám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Minimum 2 branek splněno již v 1. poločase

Hráči vacovského béčka přjeli do Volyně určitě s cílem uhrát solidní výsledek a pokusit se o překvapení. Průběh zápasu však ukázal, že domácímu Slavoji v současné formě je těžké vzdorovat. Od první minuty se domácí hráči vrhli do útoku a přitlačilli hosty k jejich brance. Na první gól se čekalo do 10. minuty, kdy Tomáš Škopek vnikl do šestnáctky a střelou k tyči otevřel skóre utkání: 1-0. I nadále se hrálo pod taktovkou Slavoje. Hosté se snažili o rychlé brejky ale ty většinou končily v ofsajdovém postavení, nebo je zmařila nepřesná finální přihrávka. Ve 34. minutě se dočkal po dvouzápasovém půstu kanonýr Jiří Němeček starší, když přesně zakončil kombinaci Maliny se Škopkem. 2-0. A tímto rozdílem ve skóre také skončil první poločas. Hráči se rozešli do kabin, domácí posíleni o dvoubrankový náskok.
   

 

Ve druhé půli přišly další slepené góly

Pravý gólový slepenec přišel ihned po přestávce, když opět Tomáš Škopek ve 49. minutě technicky překonal brankáře Klase: 3-0. Hned nato v 52. minutě se znovu zapsal do listiny střelců Jiří Němeček starší, když uklidil míč do sítě po závaru před brankou hostí. V 62. minutě zápasu si dal dezorientovaný obránce hostů Jakub Svoboda dokonce vlastní gól a stal se tak bezděky prvním hráčem mimo Slavoj, který v zápase s ním v této sezóně vstřelil branku, třebaže do vlastní sítě: 5-0. A to ještě nebylo vše. V 67. minutě odcentroval Martin Malina přesně na hlavu Filipa Gašpara, ten nezaváhal a uzavřel skóre utkání s již tradičním půltuctem branek: 6-0. I nadále se hrálo v režii domácích, ale hlad po gólech již ustal. Domácí zvolnili, hráči bavili diváky kombinační hrou, ale do zakončení se již příliš netlačili. Hosté navíc v závěru přitvrdili hru, ke konci zápasu padalo hodně zbytečných žlutých karet na obou stranách a tak byli všichni rádi, že se zápas dohrál v klidu. Nyní už se vlastně jen čeká, kdo bude tím prvním týmem, který si troufne zastavit volyňskou jízdu: Slavoj v příštím kole hostí Stachy... Hosté z Vacova přivítají doma Vodňany a to bude první souboj nováčků této sezóny v naší skupině.


Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Zdeněk Raba, jednatel SK Slavoj Volyně: "Ženy a dívky všech věkových kategorií se těšily na Vojtu Dyka. Ten však nepřijel. I tak si všichni přišlli na své. Hrál se výborný fotbal a ani pozápasová oslava neměla chybu. Naši hráči jsou ve výborné formě, utkání se vyvíjelo jendnoznačně, měli jsme velkou převahu, kterou jsme také vyjádřili góly a řadu šancí jsme ještě nevyužili. Vyzdvihl bych výkon dvou našich hráčů: Antonína Macka a Jiřího Němečka staršího."




Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Rojík [-] , L. Pasler [-] (78. M. Chvosta [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Malina [-] - J. Havlíček [-] , F. Gašpar [-] (82. M. Kopáček [-] ) , J. Němeček ml. [-] , A. Mack [-] - J. Němeček st. [-] , T. Škopek [-]

SK Vacov B
P. Klas [-] - J. Král [-] (60. J. Svoboda [-] ) , G. Bujok [-] , F. Čtvrtník [-] , J. Mrázek [-] - D. Seidl [-] (27. M. Čtvrtník [-] ) , A. Bujok [-] , F. Zdeněk [-] (69. T. Novák [-] ) , J. Tesař [-] - S. Pšenička [-] , M. Valta [-] (56. J. Hlásek [-] )

ŽK: 12. A. Mack , 76. M. Malina , 87. M. Dvořák - 22. F. Zdeněk , 33. G. Bujok , 76. J. Svoboda , 86. M. Čtvrtník , 89. J. Mrázek .
Hráči zápasu: T. Škopek , A. Mack , J. Němeček st. .
Místo: Volyně. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Jevčák Martin - Toucha Matěj, Raba Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.