3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj stále neporažen!


Branky


0

SK Slavoj Volyně, nyní již aspirant na tým podzimní části naší soutěže, hostil na svém trávníku Sokol Stachy, který jej poněkud zaskočil. Přijel totiž po domácí prohře s vědomím, že na hřišti jasného favorita nemá co ztratit. I tak se domácím povedlo odskočit o jednu branku ještě do poločasu. Ve druhé půli hosté stále odolávali, pak však došlo k vyloučení jednoho z hráčů Stach a Slavoj přidal v závěru další dvě branky. Domácí tímto zápasem překonali dvacetibrankové skóre a Tomáš Mráz nepustil jedinou střelu za svá záda již 450 minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stachy zaskočily favorita, i tak nakonec inkasovaly

Domácí měli impozantní vstup do této sezóny, když po čtyřech kolech měli plný počet bodů a skóre 18:0. Byli tedy jasnými favority i pro tento duel. Zápas překvapivě lépe začali hosté. Hned v 5. minutě měl Vladislav Voldřich velkou šanci, kterou však neproměnil. Hrálo se především ve středu hřiště a šancí na obou stranách bylo málo. Domácí se snažili o kolektivní, kombinační kopanou, ale důraz a bojovnost hostů na ně tentokrát platily. Když už se zdálo, že do poločasu gól nepadne, tak se ve 39. minutě dostal k odraženému míči ve vápně Jiří Němeček starší, ještě jej předložil Martinu Malinovi a ten do prázdné branky otevřel skóre: 1-0. Touto brankou se Slavoj zapsal do statistik, jelikož v pěti zápasech v řadě za sebou vsítil alespoň jeden gól v každém prvním poločase od zahájení sezóny. Kromě předehrávky v Chelčicích se Slavoji povedlo totéž i ve všech druhých poločasech. 



Volyně přidala další dvě branky, soupeř dohrával v deseti

Ve druhém poločase se předváděná hra obou mužstev na hřišti příliš nezměnila. Hráči domácí Volyně si neustále vytvářeli tlak za účelem navýšit svůj jednobrankový náskok, avšak důsledná obrana Stach jim stále odolávala. V 60. minutě došlo k běžnému faulu u postranní čáry. Z něj se ovšem nakonec vyvinula strkanice mezi hráči přímo před zraky hlavního rozhodčího a druhého asistenta. Oba arbitři celou situaci uklidnili a mohlo se hrát dál. Jiného názoru byl ovšem první asistent, který označil za viníka situace hostujícího Jana Pešla a ten musel předčasně pod sprchy. Stachy hrály od té chvíle s deseti hráči v poli a tlak domácích pochopitelně sílil. Naproti tomu hosté se spíše dopouštěli faulů a diskusí než by se věnovali hře. Hráči domácího Slavoje byli zjevně lépe fyzicky připraveni a oslabené hosty začali přehrávat. V 72. minutě si připsal kromě asistence také druhý bod za gól Jiří Němeček starší, který zvyšoval na 2:0. Konečné skóre zápasu v 82. minutě uzavřel střídající Lukáš Pasler, jenž pojistil další vítězství Slavoje na 3:0. Hosty nyní čeká doma rezerva z Vacova, zatímco Volyně zajíždí do Vlachova Březí. Tomáš Mráz si stále drží svou neprůstřelnost a počet minut bez obdržené branky navýšil již na 450. Jestlipak se mu podaří v příštím kole překonat magickou hranici 500 minut?



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Zdeněk Raba, jednatel SK Slavoj Volyně: "Stachy jsou vždy nepříjemný soupeř, bez ohledu na to, kolik mají momentálně v tabulce bodů. Hosté překvapivě drželi 60 minut krok. Že jim došly fyzické a psychické síly, to překvapivé není."

TJ Sokol Stachy
Tomáš Andrle, TJ Sokol Stachy: "Zápas překvapivě lépe začali hosté. Pak se k odraženému míči ve vápně dostali domácí a otevřeli skóre. Po přestávce se obraz hry příliš nezměnil. Domácí tlačili, ale důsledná obrana odolávala. Až přišla 60. minuta a bylo po fotbale. Po běžném faulu u postranní čáry vznikla mezi hráči strkanice přímo před hlavním rozhodčím a druhým asistentem. Oba celou situaci uklidnili a mohlo se hrát dál. Jiného názoru byl 1. asistent, který na vzdálenost minimálně 70-ti metrů označil za viníka hostujícího Pešla a ten musel předčasně pod sprchy. Od té doby tlak domácích narůstal a hosté více faulovali a řečnili než hráli. Také se projevila lepší fyzická kondice volyňských hráčů, kteří po zásluze vytáhli skóre až na konečných 3:0. Byl to pěkný, emotivní zápas a nebýt necitlivého asistenta rozhodčího mohlo to být zajímavé až do konce."



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Rojík [-] , M. Dvořák [-] , M. Chvosta [-] , M. Malina [-] - J. Havlíček [-] , J. Němeček ml. [-] , A. Mack [-] , F. Gašpar [-] - J. Němeček st. [-] , T. Škopek [-]

TJ Sokol Stachy
L. Sýs [-] - V. Lukeš [-] , J. Dvořák [-] , V. Beneš [-] , F. Švarc [-] - J. Pešl [-] , L. Heidenreich [-] , P. Záleský [-] , M. Rod [-] - P. Foltýn [-] , J. Voldřich [-]

ŽK: 16. J. Němeček st. , 48. T. Škopek , 64. F. Gašpar , 79. M. Dvořák - 56. P. Foltýn , 58. P. Záleský , 62. J. Dvořák , 71. F. Švarc , 79. L. Heidenreich . ČK: 60. J. Pešl .
Hráči zápasu: T. Škopek , M. Malina .
Místo: Volyně. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - Kovařík Zdeněk, Hejtmánek Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.