1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovo Březí zastavilo volyňskou jízdu


Branky


0

Volyně zavítala na půdu nevyzpytatelného Vlachova Březí a již od úvodu utkání se musela potýkat s pro ni dosud nevídanou situací: ve 14. minutě vsítil Alexandr Kravčenko první gól do sítě Slavoje Volyně v této sezóně a Slavoj tak poprvé v sezóně prohrával. Zápas se v rozhodně nevyvíjel podle představ hostí a Vlachovu Březí se nakonec podařilo jednobrankový náskok uhájit až do závěrečného hvizdu. Volyně vyšla porvé v této sezóně bodově naprázdno a navíc se jí v tomto utkání nepovedlo dát byť jediný gól. Vlachovo Březí tedy zvítězilo nad SK Slavoj Volyně 1:0.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

464 minut trvala volyňská neprůstřelnost

Před nejvyšší návštěvou naší skupiny s více než 230 diváky se hrál šlágr kola. Nevyzpytatelné Vlachovo Březí změřilo síly s dosud neporaženým celkem SK Slavoj Volyně. Nikdo netušil, že 14. minuta zápasu vejde do statistik. To si totiž našlápl domácí Alexandr Kravčenko a svou střelou ukončil neuvěřitelnou šňůru hostujícícho brankáře Tomáše Mráze 464 minut bez obdržené branky: 1-0. Takový úvod zápasu nikdo nečekal. Slavoj se vrhl do útoku ve snaze vyrovnat, avšak domácí byli zjevně velmi dobře takticky připraveni a odolávali výpadům hostí až do závěrečného hvizdu prvního poločasu. Žádná z akcí ani standardních situací na obou stranách už brankou neskončila a tak se tedy šlo do šaten za stavu 1:0 pro domácí Vlachovo Březí. Volyně měla ve druhé půli hodně co zlepšovat.  

Domácí svůj hubený náskok uhájili

Druhá půle přinesla spíše nikterak záživný fotbal, protože hráči Vlachova Březí se snažili ze všech sil svůj jednobrankový náskok uhájit a hosté z Volyně se marně pokoušeli najít skulinku v dobrém rozestavění domácích. Hostům nepomohlo ani prostřídání, ani omlazení útoku, kdy trenér Cimrhanzl stáhl v předchozích zápasech vynikajícího Jaroslava Němečka staršího a nahradil jej agilním Patrikem Gašparem. Veškeré šance na srovnání skóre končily na kopačkách domácích nebo byly uklizeny po zákroku domácího gólmana Romana Oláha. A tak, po pěti zápasech a 14 minutách zápasu šestého, skončila neprůstřelnost hostí a se závěrečným hvizdem utkání skončila i jejich neporazitelnost. Hosté z Volyně se vracejí domů po první porážce v této sezóně, v níž vyšli naprázdno jak bodově tak i gólově. Ve Volyni mohou stále ještě uhájit svou domácí neporazitelnost, nyní v zápase s Kestřany, zatímco Vlachovo Březí si hodlá v příštím kole zajet pro další body do Stach. Tak uvidíme.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
Zdeněk Raba, jednatel SK Slavoj Volyně: "Zasloužené prohře jsme šli naproti naší mizernou hrou, zejména v záložní řadě. Po celé utkání jsme nenašli recept na jednoduchou a důraznou hru domácích. Žádnou brankovou příležitost jsme si nevytvořili. Hráči po vítězné sérii zřejmě nabyli dojmu, že teď už půjde vše samo. Musíme se vrátit zpět na zem a již v dalším utkání potěšit naše zklamané diváky. "




Sestavy


FC Vlachovo Březí
R. Oláh [-] - R. Kalčík [-] , A. Dejmek [-] , V. Toman [-] , P. Polanský [-] - A. Kravčenko [-] , R. Mráz [-] , L. Martínek [-] , J. Hubáček [-] - D. Nosek [-] (78. M. Podlešák [-] ) , O. Pečený [-] (89. T. Križaník [-] )

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Rojík [-] , M. Dvořák [-] , M. Chvosta [-] , M. Malina [-] - F. Gašpar [-] (60. R. Prihara [-] ) , J. Němeček ml. [-] , A. Mack [-] , J. Havlíček [-] - J. Němeček st. [-] (76. P. Gašpar [-] ) , T. Škopek [-]

ŽK: 65. O. Pečený - 84. J. Havlíček .
Místo: Vl. Březí. Počet diváků: 230. Rozhodčí: Vejčík Vít - Schwarz Rudolf, Heinzl Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.