0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V sousedském derby uspěli Netoličtí


Branky


0

Jen osm kilometrů od sebe dělí Sedlec a Netolice. V očekávaném duelu uspěli hosté z Netolic, když jedinou branku zaznamenal krátce po začátku druhého poločasu Rokůsek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas měl dva rozdílné poločasy. V tom prvním Sedlec ovládal hru a spaloval jednu šanci za druhou, tu největší Peterka, který prošel celou obranou a přestože byl faulován, stihnul zakončit, jenže pouze do tyče. Netolice měly dobrý nástup do druhého poločasu, kdy hned zkraje vstřelily gól po rohu Rokůskem. Tento hráč byl v úvodu poločasu v hlavní roli. Nejprve mu Hanzal vytáhl střelu na roh, a právě z tohoto rohu poté udeřilo. A právě Rokůsek měl následně na kopačkách další dvě příležitosti, ale napodruhé už Hanzala nepřekonal, a to ani při samostatném úniku, kdy se svého postavení možná trochu zalekl a zvolil nejhorší možné řešení. A tak to bylo drama až do poslední minuty. Netolice se pak soustředily na bránění. I přestože se domácí v závěru tlačili za vyrovnáním, tentokrát jim nebylo přáno a Netolice tak na své konto připsaly první výhry sezóny.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník SK Sedlec): "Porážka mě mrzí, protože si myslím, že jsme si ji svým výkonem nezasloužili. V prvním poločase jsme měli několik tutovek, dali jsme tyčku, další šance spálili, zatímco hosté hned po poločase dali gól z rohu a bránili. Ale holt bez vstřeleného gólu se vyhrát nedá a my jsme to tam tentokrát nedotlačili. Ale nebyl to špatný zápas, početná návštěva myslím viděla solidní fotbal. Nedá se nic dělat, musíme prostě vyhrát příští týden v Černé."

1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér Netolic): Bylo to první derby v tomto regionu a mělo asi vše, co má správné derby mít má. Zápletku pro diváky, souboje, emoce, důraz, slušná divácká návštěva. První půle byla z naší strany velmi špatná, hráli jsme bez pohybu, nebyli jsme aktivní, v podstatě jsme nechali hrát soupeře, který nás málem krutě potrestal. Pustili jsme ho do dvou tří šancí, které naštěstí neproměnil. Ve druhé půli jsme byli aktivnější, povedlo se nám po rohu vstřelit gól, další šance bohužel nedali. Zatáhli jsme se, soupeř zvolil jednoduchou taktiku nakopávaných balónů a poslal tam čerstvého Bláhu, kdy čekali, že budou hrozit ze standardek. Výsledek jsme udrželi. Byl to vyrovnaný zápas, kterému by možná po průběhu slušela remíza. Nebyli jsme lepší, jen šťastnější. Nepodali jsme optimální výkon, herně jsme byli lepší v minulém kole."



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - V. Kozel [-] (70. J. Růžička [-] ) , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , J. Vojtěšek [-] (57. M. Bláha [-] ) - P. Borovka [-] , M. Chromý [-] , J. Pavlíček [-] , M. Peterka [-] - K. Pekař [-] , T. Kučera [-]

1. FC Netolice
T. Nárovec [-] - M. Řehoř [-] , P. Beneš [-] , J. Pivoňka [-] , J. Lukáš [-] - J. Urban [-] (83. L. Schönbek [-] ) , S. Šulc [-] , M. Pešek [-] - F. Rokůsek [-] (77. V. Vlášek [-] ) , P. Reindl [-] , L. Kisvetr [-] (67. I. Cibuzar [-] )

Hráči zápasu: J. Zíka - F. Rokůsek , P. Beneš .
Místo: Sedlec. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.