0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd hlavně nechtěl inkasovat. A to se mu povedlo na výbornou


Branky


0

Utkání chudé na brankové příležitosti skončilo bez gólů, ačkoliv v závěru mohly oba celky strhnout výhru na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prokop v šancích neuspěl

Zápas za velkého tepla začali lépe domácí. Po rohovém kopu Peška měl gól na hlavě Řehoř, ale míč netrefil ideálně a ten skončil vedle hostující branky. Po té se dostali ke slovu i hosté, po rychlém kontru Prokop obstřelil brankáře Nárovce, ale míč těsně minul pravou tyčku. Prokop měl na kopačkách i další příležitost, neuspěl ani jeho spoluhráč Mráz. V dobré šanci se ocitl ještě netolický Pivoňka, ale s nevýraznou střelou neměl hostující brankář problémy. Do kabin se tak šlo bez branek.

Samborský musel ze hřiště s poraněnou rukou

V druhém dějství měli domácí opticky více ze hry, ale po hříchu si větší šance vytvářet nedokázali. Hosté pozorně bránili a hrozili zejména střelami Stegbauera z větší vzdálenosti. V 80. minutě mohl rozhodnout zápas netolický Vlášek, po pěkném průniku Kisvetra a následné přihrávce však pálil z první vysoko nad. V 89. minutě, poté, co hosté museli vystřídat zraněného Samborského, tak mohl potrestat Netolické Kotalík, který ze strany postupoval sám na brankáře, ovšem míč do sítě nedostal. Kamenný Újezd v nastavení neuspěl ani z trestňáku a rohového kopu. Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Milan Pešek (hráč Netolic): "Do zápasu jsme celkem dobře vstoupili, ale nedokázali jsme si vytvořit větší šanci ze hry a tak jsme v první půli hrozili zejména z rohových kopů, ani z těch jsme branku nevstřelili. Hosté v sestavě s celou řadou pohyblivých mladíků postupně hru srovnali a měli asi největší šanci v první půli, když jen těsně minuli branku. Druhý poločas jsme měli více míč na kopačkách, ale kromě šance Vláška jsme nic víc nevytvořili. Zápas tak skončil celkem spravedlivou remízou, což je pro nás opět ztráta z domácího zápasu. Na konci zápasu došlo k nepříjemnému zranění hostujícího hráče, jemu tímto přejeme brzké uzdravení."

TJ Sokol Kamenný Újezd
Vojtěch Brozman (trenér Kamenného Újezdu): "Už jsme chtěli zastavit přísun zbytečných gólů, které jsme dostávali, kdy jsme v každém zápase doma dostali tři branky. To byl náš jednoznačný cíl, s kterým jsme šli do zápasu, obranná činnost celého mančaftu byla letos prostě špatná. Zaplaťpánbůh se nám to poedlo, kluci hráli velice zodpovědně celý zápas, Netolice jsme pustili do jediné šance v 80. minutě. Opticky měli domácí více ze hry, větší držení míče, ale šance jsme si vypracovávali my. Stínem zápasu bylo zranění Samborského, který má zlomenou ruku, kdy ho soupeř nevybíravým způsobem hodil za lajnu a bylo z toho neštěstí - v Netolicích je kanál fakticky metr za lajnou, na který padl. Nejlepším hráčem byl Prokop, snažil se, měl dvě šance, ale gól bohužel nedal."



Sestavy


1. FC Netolice
T. Nárovec [-] - J. Lukáš [-] , P. Beneš [-] , J. Pivoňka [-] , M. Řehoř [-] - S. Šulc [-] , M. Pešek [-] (45. V. Vlášek [-] ) , J. Urban [-] - D. Andres [-] (67. I. Cibuzar [-] ) , L. Kisvetr [-] , P. Reindl [-] (56. F. Rokůsek [-] )

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - T. Chromý [-] (70. M. Beneš [-] ) , O. Samek [-] , P. Petkov [-] , M. Samborský [-] (88. J. Nejedlý [-] ) - V. Mráz [-] (84. V. Kotalík [-] ) , J. Váša [-] (55. D. Průdek [-] ) , J. Stegbauer [-] , J. Havlíček [-] - M. Sládek [-] , A. Prokop [-]

ŽK: 76. M. Řehoř , 92. T. Nárovec - 29. P. Petkov .
Hráči zápasu: J. Pivoňka - A. Prokop .
Místo: Netolice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.