1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumlov šel do deseti, přesto veze cenný bod z horké frymburské půdy


Branky


0

Mladý krumlovský tým dokázal odpovědět na gól střídajícího Vrátila a Fatura zajistil hostům remízový výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po tutovce na každé straně

První poločas začali o trochu lépe domácí, ale postupem času hosté vyrovnali hru a byli nebezpečníhlavně z protiútoků. Domácí hrozili mimo jiné z rychle rozehraných standardních situací či rohových kopů, největší tutovku v prvním poločase ze strany domácích měl forvard, který běžel skoro od půlící čáry sám na bránu, z úhlu však byl na golmana krátký. Frymburk nedokázal udeřit ani ze dvou dalších příležitostí. Hosté se předvedli krásným protiútokem, kdy Rozkošný vybídl po lajně Prokopa, ten přihrával na Peťuleho, který míč pustil mezi nohama, ale zakončující hráč, který se ocitl sám před brankařem, neproměnil stoprocentní šanci, když Vítka prostřelit nedokázal.

Přišel, viděl, vsítil - Vrátil. Ale nestačilo to... Krumlov v deseti srovnal

Ve druhé půli dostal hostující Rozkošný po druhé žluté kartě červenou kartu a musel tak jít po sprchy. Frymburk přesilovku využil a vystřídavší Vrátil překonal Dobrovodského. Jak k tomu došlo? Křížným balonem pravý bek Frymburku vybídl spoluhráče ke skórování, ten byl před brankařem zcela sám, ale Dobrovodský se blýskl parádním zákrokem v souboji jeden na jednoho. Ovšem míč se znovu odrazil k utočníkovi a ten přihrávkou pod sebe dával na zcela volného Vrátila, který už měl jednoduchou pozici - 1:0. Ovšem hosté ani v deseti nesložili zbraně, změnili rozestavení a vše dali do útoku. A tak v 82. minutě vyrovnali - krásný centr byl posazen na hlavu Peťuleho, ten zakončoval lehkým líznutím míče na zadní tyč. Vítek hlavičku vyrazil k hostujícímu Faturovi a ten uklízel z dorážky do prázdné - 1:1. V závěru mohli ještě hosté strhnout zápas na svou stranu, ovšem chyběl jim větší důraz ve vápně.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér Frymburku): "Okolnosti nás donutili omladit mužstvo, protože naše opory hrát nemohly. Nicméně omlazený tým podal dobrý výkon avšak ztráta bodů z domácího hřiště vzhledem k průběhu zápasu mrzí a je zbytečná. První poločas jsme měli mírnou převahu, ale opět nás zradila koncovka. Naše tři velké šance jsme nedali, stejně tak jako hosté jednu. Ve druhé půli jsme již měli větší převahu a i přes několik šancí jsme dali pouze jeden gól, který nám však nestačil. Osm minut před koncem se hosté dokázali po dlouhém nákopu prosadit a tím nás připravili o dva body. Pak už si obě strany hlídali vyrovnané skóre a nic se na hřišti neudálo. Naše chyba je, že i přes celkem dobrou hru nedokážeme dát gól ani z té nejvyloženější šance a to nás zatím stojí body. Ale fotbal už je takový a snad už nám to tam začne taky padat tak, jako našim soupeřům. Nejlepší naši hráči byli Rillich, který hrál opravdu výborně a byl pro obranu soupeře velkým problémem – až na tu koncovku, a obránce Janáček!"

FK Slavoj Český Krumlov B
Aleš Prokop (útočník Krumlova): "Zápasy ve Frymburku jsou vždy těžké, odtud se body nevozí. Jeli jsme sem s mladým týmem a myslím, že jsme byli nepříjemným soupeřem. Snažili jsme se o kombinační hru s držením míče a rychlými kontry. Útočník Peťule nám svými zkušenostmi nesmírně pomohl, přímo vynikal, podržel balon, byl dobrý do kombinace, jen tomu chyběl gól, ale jinak neskutečný výkon. Škoda, že si nevezeme z Frymburka tři body, protože jsme dnes byli nebezpečnějším týmem než domácí. Já sem hrál s kluky poprvé, abych toho nahrál co nejvíce a dostal se do herního tempa." Karel Šíma (vedoucí mužstva ČK): "Po vydařeném zápase v minulém kole odehrálo béčko Slavoje další dobré utkání a odváží si po zasloužené remíze cenný bod ze hřiště soupeře."



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - M. Janáček [-] , J. Grohman [-] , D. Račák [-] , J. Ribár [-] - R. Mertl [-] (87. K. Malák [-] ) , B. Vágner [-] (39. J. Rillich [-] ) , J. Šisler [-] , M. Račák [-] - L. Matúš [-] (62. Z. Vrátil [-] ) , S. Budík [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
M. Dobrovodský [-] - J. Čabaj [-] , J. Houska [-] , P. Vnuk [-] , T. Kopřiva [-] - A. Prokop [-] (72. M. Fatura [-] ) , R. Žilenko [-] , J. Rozkošný [-] , L. Kitzler [-] (50. J. Poláček [-] ) - P. Bordáč [-] , J. Peťule [-] (90. I. Maurenc [-] )

ŽK: 38. S. Budík , 70. J. Šisler , 70. R. Mertl - 56. J. Rozkošný . ČK: 78. J. Rozkošný .
Hráči zápasu: M. Janáček , J. Rillich - J. Peťule .
Místo: Frymburk. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vejčík Vít - Šíma, Hybner.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.