1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

A zase ten Koudelka... Horní Planá se ale zvedá!


Branky


0

Hornoplánský trenér Karel Souček měl tentokrát k dispozici nejen jedenáctku, ale i početnou lavičku. Dříteň se může spolehnout na Koudelku, který i tentokrát vsítil dva góly a zajistil tak hostům výhru. Domácí ale předvedli velice dobrý kolektivní výkon a až se zapojí ještě další chybějící hráči, půjde Horní Planá nahoru!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vášně po faulu

O počátku bylo jasné, že tentokrát se Horní Planá nestane obětí dalšího debaklu. hrál se vyrovnaný fotbal, oba celky se dokázaly dostat do zakončení. Ve 34. minutě se porpvé měnilo skóre – Koudelka po samostatné akci s přispěním domácího hráče dostal míč za brankovou čáru a dokázal se tak prosadit už ve třetím utkání po sobě - 1:0. Emoce pak ovládly hřiště ve 40. minutě, kdy byl unikající Klik zastaven Slepičkou, a domácí si hlasitě vyžadovali červenou kartu. Sudí Mráz ale trestal jen žlutou, dříteňský kouč následně Slepičku raději stáhl ze hřiště. 

Na Koudelku je spoleh

Po poločase se do toho Horní Planá opřela, ale branky se opět nedočkala. Dříteň se tak dostala do vedení 2:0. Pfeffer utekl po straně, vystřelil, gólman Truhlář míč vyrazil nad sebe a obráncům se nepodařilo míč odvrátit do bezpečí. Koudelka byl v náběhu, přeskočil dva soupeře a hlavou dal gól. Domácím se na paty lepila i smůla - Bednář nastřelil v 70. minutě  břevno.  Branka tak přišla pro hornoplánské barvy až příliš pozdě. V 90. minutě přišla na řadu samostatná akce Vachty, který si krásně položil beky, nadvakrát zakončoval a poprvé překonal Lébla. Víc už ale domácí nestihli, přesto se od výkonu proti favorizované Dřítni může Planá směle odrazit.



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Karel Souček (trenér Horní Plané): "Myslím, že jsme byli i lepší. Možná jsme Dříteň překvapili tím, že jsme se sešli v hojném počtu, vrátili se mi do sestavy vyléčení hráči, dokončili jsme registraci u dalšího a konečně se nám to trochu vyztužilo. Z mého pohledu velmi ovlivnila zápas situace ze 40. minuty, kdy šel Klik sám na stopera a ten ho zastavil za cenu likvidačního faulu, kdy měl rozhodčí dle mého názoru jasně vylučovat, ale bohužel vytáhl jen žlutou kartu. Jejich trenér pak Slepičku okamžitě vystřídal s tím, že takhle hrát prostě nemůže. Dostali jsme hloupé góly. Ten zápas byl ale úplně o něčem jiném, než naše poslední s Nemanicemi a Planou, kdy jsme dostali devítku a třináctku. Ještě čekám na dva vykartované hráče a dva zraněné, které byli v přípravě v základu. Kluci bojovali, dřeli. Nic jiného nám ani nezbývá, jsou tu takové tlaky, aby se zrušil fotbal, že děláme Horní Plané akorát ostudu, tak se snažíme dokázat, že to tak není a hrou jsme tentokrát mile překvapili. Už je to lepší."

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (Dříteň): "Jeli jsme do Horní Plané jako favorité. Planá hrála dobře, měla šance, nepřipomínala poslední celek tabulky. Chtěli jsme ve druhém poločase přidat druhý gól, abychom měli klid, to se povedlo díky Koudelkovi, který zahrál opět výborně. Myslím, že naše zasloužená výhra. Hráč si mě obhodil, já se mu postavil, vážím dvakrát víc. Po faulu jsem dostal žlutou kartu, kdyby to byla červená, nemohl bych se divit. V první chvíli mi zatrnulo, rozhodně jsem nechtěl nikomu ublížit, kvůli tomu fotbal nehraji, Klikovi se tímto ještě jednou omlouvám. Zápas dohrál, doufám, že se mu tedy nic nestalo a bude to v pohodě. Zahráli jsme dobře, výhra, tři body a těšíme se na derby se Zliví!"



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - I. Didkivský [-] (87. T. Komžák [-] ) , J. Boháč [-] , A. Kvasnička [-] (88. J. Foltýn [-] ) , V. Ryneš ml. [-] (77. P. Trančík [-] ) - A. Kvasnička [-] , M. Bednář [-] , T. Klik [-] , A. Vachta [-] - F. Švábirt [-] , L. Parai [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Werner [-] , T. Slepička [-] (42. O. Šíma [-] ) , D. Kříž [-] - M. Kovařík [-] , V. Pečenka [-] , M. Tupý [-] , J. Hromada [-] (66. P. Švejda [-] ) - L. Koudelka [-] , J. Klimeš [-] , L. Pfeffer [-]

Hráči zápasu: A. Vachta - L. Koudelka .
Místo: Horní Planá. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mráz Marek - Malota, Adamovič.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.