1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černá ve druhém poločase ustála tlak Kameňáku


Branky


0

Po brance na každé straně nakonec rozhodlo o dělbě bodů, domácí litovali - z tohoto duelu si dělali zálusk na plný bodový zisk...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté před poločasem srovnali

V první půli se dokázaly oba celky vytvořit gólové příležitosti, ale první, kdo se mohl radovat, byl hodně šťastný střelec. Po pravé straně totiž ve 24. minutě utekl Martin Sládek, zacentroval a míč, snad i s pomocí větru, zapadl do sítě za Bublíkova záda - 1:0. Černá ale na šťastnou branku našla pádnou odpověď. Domácí zakončili svou střeleckou příležitost nepřesně. Gólman Bublík neváhal, rychle rozehrál a hráči Kamenného Újezdu se po výkopu nedokázali včas zorientovat. Zaváhání dvojice hráčů tak využil záložník Patrik Pavlis, který se natlačil do zakončení a srovnal na 1:1. Tento stav platil i v okamžiku, kdy rozhodčí hvizdem oznámil konec prvního poločasu.

Bublík zachraňoval

Ve druhém poločase domácí dokázali nováčka soutěže zatlačit do defenzivy a měli i šance. Jenomže proti stál Jan Bublík, který ukazuje od začátku roku dobrou formu a drží své mužstvo. Toto utkání nebylo výjimkou, Kameňák proti němu neuspěl ani v soubojích tváří v tvář, zuby si na Bublíkovi vylámal například mladý útočník Kotalík. Hosté tak vydolovali z utkání remízu a mohli být spokojení. Kamenný Újezd dál doplácí na špatnou produktivitu, kdy se na vstřelené branky obrovsky nadře.

 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Stegbauer (kapitán K. Újezdu): "První poločas byl víceméně vyrovnaný, šance byly z obou stran.Ve druhém poločase jsme pak byli mnohem lepší, ale své šance bohužel neproměnili. Je to škoda, tohle jsou zápasy, které bychom měli vyhrávat, kdybychom své příležitosti dokázali proměnit, jsme v tabuce někde úplně jinde. Ve druhém poločase jsme hráli opravdu dobře."

TJ Černá v Pošumaví
Jiří Daňo (vedoucí TJ Černá): "V prvním poločase jsme byli o něco lepší, měli jsme o něco více šancí, ale po domácím šťastném gólu jsme bohužel prohrávali. Pak to tam Pavlis silou vůle dotlačil na 1:1. Ve druhé půli jsme byli horší zase my, Kameňák zlobil. Nakonec myslím, že je remíza zasloužená, každému z týmů se povedl jeden poločas. Z naší strany to bylo tentokrát průměrné, ve druhém poločase nás podržel Bublík. "



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - T. Chromý [-] , O. Samek [-] , P. Petkov [-] , M. Beneš [-] - V. Mráz [-] , M. Sládek [-] , J. Stegbauer [-] , J. Havlíček [-] - O. Bělohlav [-] (89. O. Kuta [-] ) , V. Kotalík [-] (78. D. Průdek [-] )

TJ Černá v Pošumaví
J. Bublík [-] - M. Schober [-] , K. Strnad [-] , M. Frnka [-] , T. Kordík [-] - J. Černý [-] , P. Pavlis [-] , M. Sivák [-] , K. Vrba [-] - M. Koza [-] , J. Havierník [-]

ŽK: 59. M. Beneš - 64. M. Schober , 78. M. Sivák .
Hráči zápasu: J. Bublík .
Místo: K. Újezd. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Krejník Petr - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.