Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápasy Nemanic nenudí. Újezdu nakonec ve stíhačce scházel jeden gól


Branky


0

Nemanice do utkání vstoupily ve velkém stylu a rychle vedly 2:0, své vedení i navýšily. Jenomže Kameňák se v žádném případě nevzdával...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový start

Nemonice měly doslova snový start do utkání. Už ve 2. minutě z obrany putoval míč do středu hřiště, odkub byl průnikovou přihrávkou vybídnut k zakončení Zach. Ten si prostrčil míč kolem obránce a na vzdálenější tyč zavěsil - 1:0. No a už v 6. minutě to vypadalo s hostujícím týmem ještě hůře. Nevosad opět využil průchoďáku ve středu hřiště a překonal Dudáka podruhé. Kamenný Újezd se poté probral, škoda pro něj, že k tomu potřeboval dvě inkasované branky, protože po zbytek poločasu byl domácím více než vyrovnaným partnerem a brankář Polomčák do poločasu pomohl Nemanicím k udržení čistého konta. Havlíček šel sám dvakrát na bránu, hosté nastřelili i břevno. 

Kameňák už soupeře nedohnal

Domácí nasadili do druhé půle osvědčený recept - rychlý úvod do poločasu korunoval brankou zkušený Dubský. Po centru ze strany se nepodařil bekovi hostů odkop do bezpečí, naopak míč putoval jen k Dubskému, který se zbavil strážce kličkou a na bližší tyč překonal brankáře - a bylo to už 3:0! A brankou na 4:0 se prosadil opět Dubský. Po faulu na Zacha se zahrával přímý kop, kdy Novotný rozehrál Schönkyplovi, ten míč sklepl do strany pro Zacha, který už hledal spoluhráče centrem ve vápně a důrazný Dubský těžko říct jak a čím, ale pomalu i s brankářem dopravil míč za brankovou čáru. Kamenný Újezd ovšem prokázal velkou bojovnost a nic nezabalil. Hosty dostal zpět do hry Váša, který po akci z levé strany a centru uklidil míč k tyči placírem. Při druhém gólu hostů Stegbauer sklepl míč na Sládka a ten sám před bránou nezaváhal - 4:2. A pořád to nebylo vše - při třetím gólu si Beneš zabíhal za obranu, toho si všiml Stegbauer a z hloubi pole dloubl míč přes beky. Beneš postupoval sám na brankáře a chladnokrevně Polomčáka přehodil. 4:3! A hosté rázem měli celých dvacet minut na srovnání. Toho už se jim ale dosáhnout nepovedlo, ale obrovskou příležitost k tomu měl Kotalík. Ten měl v 88. minutě na noze gól na 4:4, takřka na brankové čáře ovšem umístil míč jen do Polomčákovy náruče.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Petr Böhm (Nemanice): Měli jsme raketový nástup a během prvních deseti minut se soupeř vůbec k ničemu nedostal. Pak jsme se asi trochu nechali ukolébat výsledkem, naše sestava také byla tentokrát dost improvizovaná a tak se Kamenný Újezd dostal do hry, hra se vyrovnala a byli jsme rádi, že do poločasu vydrželo naše dvoubrankové vedení. Ve druhém poločase se nám opět povedl nástup, pak ale začala přestřelka a skončilo to naší těsnou výhrou. Nejlepšími hráči od nás byli Polomčák, který chytil minimálně dva další góly a Dubský, který nám při naší marodce přišel pomoct a rozhodl.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Stegbauer (kapitán K. Újezdu): Chtěli jsme hrát ze zajištěné obrany s pěti záložníky, ale první minuty jsme prochrápali, první poločas jsme celkově moc dobře nehráli. Nemanice byly v prvním poločase lepší, fotbalovější. Ve druhé půli jsme opět dostali dva góly a bylo to už 4:0. Pak jsme si vypracovali spoustu tutových šancí, ale proměnili jen tři po celkem pěkných akcích. Opět můžeme litovat neproměňování šancí, diváci říkali, že minimálně bod jsme si odvézt měli, opravdu jsme ve druhé půli byli mnohem lepší, jezdili jsme, bojovali.



Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - A. Motl [-] , K. Zatloukal [-] (89. W. Čech [-] ) , S. Dubský ml. [-] - J. Křiváček [-] , J. Nevosad [-] (73. T. Kapri [-] ) , M. Novotný [-] , P. Čech [-] - P. Schönkypl [-] , M. Zach [-] , S. Dubský [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Průdek [-] , P. Petkov [-] (78. J. Nejedlý [-] ) , O. Kuta [-] , O. Samek [-] - J. Havlíček [-] (61. V. Kotalík [-] ) , J. Stegbauer [-] , M. Beneš [-] , J. Váša [-] , M. Sládek [-] - O. Bělohlav [-]

ŽK: 89. M. Zach .
Hráči zápasu: J. Polomčák , S. Dubský .
Místo: Nemanice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Frček Filip - Pekárek, Hora.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.