Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tápání Horní Plané pokračuje, tentokrát ji porazil Krumlov B


Branky


0

Hosté se chtěli od toho duelu odrazit ode dna, ale počkají si na to minimálně do příštího týdne... Krumlovské góly trefili čtyři různí hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štich na plac!

Horní Planá si na Krumlov věřila. Ale realita byla nakonec jiná - domácí si od úvodu vytvořili solidní tlak. Na vině byly i slavnosti v Horní Plané, které měly neblahý vliv na přípravu některých z hráčů… Na beku krumlovského celku nastoupil po dlouhé odmlce jednačtyřicetiletý Jaromír Štich. Horní Planá měla po chybě domácích ve středu hřiště dvě šance, jinak ale působila hodně bezradně a domácí to potrestali (jen) jednou brankou.  Po centru se míč dostal k Peťulemu, tomu střela sice nesedla ideálně, přesto uklidil míč k tyči - 1:0. Peťule měl později po rohu další šanci, ale to už branku minul a do kabin si tak domácí celek odnášel jednobrankový náskok.

Horní Planá bez sil

Domácí na Hornoplánské ve druhé půli zatlačili ještě víc a jejich převaha byla očividná. Důležitou druhou branku vstřelil Rytíř, kdy s míčem vyjel stoper krumlovského celku, šel neohroženě dopředu a byl zblokován na poslední chvíli ve vápně, Rytíř už jen doklepl balón za čáru. Na 3:0 zvyšoval Ruslan Žilenko v 80. minutě po pěkné kombinaci, kdy po narážečce poslal míč k tyči. Soupeře dorazil minutu před závěrečným hvizdem brankou na 4:0 Babouček. Konečné skóre bylo vůči hostům ještě milosrdné.

 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Jaromír Štich (obránce Č. Krumlova B): "Soupeř byl k poražení vyšším rozdílem. Uklidnil nás druhý gól. Je znát, že béčko není sehrané, sestava se mění, máme hodně zraněných, což hru ovlivní. Ale počítají se body, takže pro nás je jde o důležité vítězství, protože vstup do soutěže byl mizerný. Šlo pro nás o povinné vítězství a splnili jsme to. Ale herně to nebylo ono, spousta nepřesností, zkažených přihrávek. Bylo to příjemné, se zase objevit na hřišti, myslím, že jsem to zvládl, ale ta fyzička… (úsměv)"

TJ Smrčina Horní Planá
Karel Souček (trenér Horní Plané): "Špatný. Víc se k tomu nedá říct. Byly u nás pivní slavnosti, takže… To je prostě o ničem. Věřil jsem, ale bohužel realita je úplně jiná. Byli jsme hodně špatní, s takovým přístupem a hrou se vyhrávat nedá, vozit nějaké body vůbec. Katastrofa."



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - J. Čabaj [-] , J. Houska [-] , J. Carda [-] , J. Štich [-] (71. P. Gabor [-] ) - P. Bordáč [-] , M. Rytíř [-] , R. Žilenko [-] , M. Špát [-] - J. Peťule [-] , Š. Beránek [-] (46. I. Maurenc [-] )

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - I. Didkivský [-] , J. Boháč [-] , A. Kvasnička [-] , V. Ryneš ml. [-] (75. T. Komžák [-] ) - A. Vachta [-] , F. Švábirt [-] , M. Bednář [-] (60. J. Foltýn [-] ) , A. Kvasnička [-] - L. Parai [-] , M. Kordík [-] (67. P. Trančík [-] )

ŽK: 31. A. Vachta , 38. A. Kvasnička .
Místo: Č. Krumlov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Žurek Roman - Brych, Holub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.