Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenický trenér Hodina si i přes výhru zoufal: Náš nejhorší výkon v sezóně


Branky


0

Horní Planá nedokázala v domácím zápase navázat na zisk z minulého kola a po prospaném úvodu zápasu už finišovala marně. Za Lhenice se dvakrát trefil Pořádek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pořádek se trefil dvakrát

Hosté do utkání vstoupili výborně a po úvodní rozkoukávací desetiminutovce v rychlém sledu dvakrát udeřili. Ve 12. minutě Tůma vysunul Pořádka, který postupoval sám na brankáře Truhláře a prosadil se střelou na zadní tyč, o kterou míč otřel – 0:1. Pak byl, o dvě minuty na to, faulován Iliev ve vápně a Tůma proměnil na 2:0 pro lhenický celek. Hosté měli převahu, ale když se domácí dostali na polovinu do brejku, tak to pro Lhenice hodně smrdělo inkasovanou brankou. Po rozehrání akce od Klika Horní Planá využila školácké chyby Mušky, který se snažil tým zachránit před rohovým kopem, ale míč jen nešťastně posunul k soupeřovi. Komžák vybojoval balón u lajny, míč převzal Adam Kvasnička, obehrál ještě jednoho hráče do malého vápna a prostřelil brankáře Trnku, který zaskakoval v bráně Lhenic – 1:2. Na 3:1 hosté zvýšili ve 24. minutě poté, co Bednár nacentroval před bránu na střelce Pořádka, který podruhé v zápase ukázal osvědčenou spolupráci s tyčí, o kterou míč odrazem zapadl do sítě.

Horní Planá zabrala pozdě

 Ve druhém poločase Lheničtí rychle navýšili náskok. Josef Prenner vybídl přesnou asistencí Ilieva ke skórování a ten se nemýlil střelou palbou pod břevno – 1:4. Hosty ale jako kdyby tato branka utlumila a Horní Planá naprosto srovnala hru. A v 60. minutě bylo sníženo. Klik udělal kličku, poslal ze středu hřiště přihrávku do uličky na Kvasničku a ten samostatný únik na brankáře proměnil, když zavěsil se štěstím, kdy Trnka dokázal míč svým zákrokem přizvednout, ale ten nakonec zapadl pod břevno – 2:4. Na obou gólových akcích Horní Plané se tak podílel založením akce Klik a skóroval poté Kvasnička. K tomu se ale do konce zápasů už žádný ze spoluhráčů nepřidal, i když své příležitosti Horní Planá měla – Bednář a Klik zaváhali. Lhenice tak nenechaly uniknout Nemanice do trháku a z osmi zápasů nasbíraly parádních devatenáct bodů.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Karel Souček (trenér Horní Plané): "Opět se nedařilo. Utekl nám začátek zápasu a bohužel, prohrávat ve 14. minutě 0:2, to je prostě špatně. A stejně jako v předchozích domácích zápasech, vše doháníme v posledních dvaceti minutách. Lhenice byly fotbalovější, to bylo při hře vidět, jsou to fotbalisté, hráli výborně. Mě bohužel chyběli čtyři lidé ze základu. Naše výsledky se odvíjejí od toho, jak se sejdeme – minulý týden jsme byli v plné sestavě a byla z toho remíza, dnes chyběli a pak je to oříšek. Šance jsme měli, ten zápas klidně mohl být remízový, ale dostáváme laciné góly, pořád to v obraně nemůžeme doladit."

SK Lhenice
Pavel Hodina (trenér Lhenic): "Náš výkon byl hrozný, katastrofický. Domácí nastoupili oslabení, nám tedy také chyběl gólman a dva hráči, ale nastoupili jsme asi s tím, že soupeře v pohodě přejedeme a hráli jsme hrozně. Nedali jsme si nahrávku, když se Horní Planá sporadicky dostala na naší půli, tak jsme neobsazovali hráče. Půli jsme ale vyhráli 3:1, kdy se hrálo víceméně na domácí polovině. Ve druhém poločase jsme chtěli dát rychlý, uklidňovací gól, aby byl klid a zahráli i hráči z lavičky. Jenomže po čtvrtém gólu to byl náš úplný konec, přestali jsme hrát, nechali soupeře snížit a pomalu jsme se strachovali o výsledek. Byl to náš asi nejhorší výkon v sezóně, fotbal plakal z obou stran, byla to úroveň slabšího okresního přeboru, kdy chyběla až na pár výjimek souvislejší akce. Nejlepším hráčem byl Tůma, ale řekl bych to takhle: dnes byl jednookým mezi slepými."



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - A. Kvasnička [-] , Z. Šlak [-] , J. Boháč [-] , T. Komžák [-] (72. J. Foltýn [-] ) - M. Bednář [-] (78. J. Beránek [-] ) , A. Kvasnička [-] , T. Klik [-] , A. Vachta [-] - P. Trančík [-] (46. V. Ryneš ml. [-] ) , J. Oškrda [-]

SK Lhenice
P. Trnka [-] - J. Prenner [-] , L. Kopf [-] (52. M. Mahák [-] ) , V. Pilát [-] , K. Muška [-] - J. Schön [-] , T. Tůma [-] (55. J. Mrkvička [-] ) , M. Bednár [-] , J. Růžička [-] - R. Iliev [-] , R. Pořádek [-]

ŽK: 71. Z. Šlak , 82. V. Ryneš ml. , 87. J. Beránek - 83. M. Mahák .
Hráči zápasu: T. Klik , A. Kvasnička - T. Tůma , R. Pořádek .
Místo: Horní Planá. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zabilka Luboš - Novák, Gondek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.