Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kameňák se dočkal kýžené výhry, kanárem sestřelil béčko Krumlova


Branky


0

Takhle by to šlo, říká si domácí po utkání, ze kterého chtěli stůj co stůj tři body. A povedlo se, hosté neproměnili úvodní šanci a pak už se za záda otáčel pro míč jen jejich brankář Kejšar. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ztráceli

Jen tři body na kontě velely družině trenéra Brozmana zabrat a vyhrát. Krumlov se v posledních duelech neprezentoval špatně, ale tentokrát tvrdě narazil. Přitom v prvním poločase hned z první akce vedené po křídle mohl Krumlov udeřit, ale nakonec se Carda nedokázal proti Dudákovi prosadit, brankář domácí celek podržel. A tak se domácí z protiútoku prosadili, kdy Kotalík mířil přesně – 1:0. Po druhém gólu Kamenného Újezdu se ve 22. minutě tleskalo hlavně činnosti Váši, který míč vybojoval, připravil krásný centr před bránu a Sládek, jenž byl zvolen v posledním kole nejlepším hráčem soutěže, zvýšil důležitou brankou na dvoubrankový rozdíl. Ještě jedna šance zůstala v úvodním poločase z domácí strany neproměněna a do kabin se odcházelo za stavu 2:0 pro újezdské borce.

Domácí trestali z brejků

 Krumlov měl opticky ve druhém poločasu přibližně deset minut převahu, ale ve snížení svou snahu neproměnil. A v 54. minutě to tak bylo o tři branky. Domácí Kameňák totiž tentokrát dokázal své brejky snadno proměňovat v branky a trestat tak otevřená vrátka v obraně českokrumlovského béčka. Nejprve se prosadil nejlepší hráč duelu Váša, který využil velkého zaváhání Kejšara při rozehrávce.  A pak přišly ještě tři přesné zásahy, a to od střídajících hráčů – hned dvakrát se v rozmezí deseti minut trefil Svobodný a jednou Frnka. Další šanceještě zůstaly z domácí strany nevyužity a Krumlov bude na tento zápas chtít hodně rychle zapomenout – domů si naložil na cestu šest banánů. 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Vojtěch Brozman (trenér Kamenného Újezda): "Konečně nám to vyšlo, silně jsme potřebovali zvítězit. Navázali jsme na dobrý výkon z Dřítně, kdy jsme prohráli smolně po vyrovnaném průběhu. Po poločase jsme vedli 2:0 a chtěli pokračovat v bojovném výkonu i nadále. Dokázali jsme soupeře trestat z protiútoků. Velká spokojenost, konečně jsme své šance dokázali proměnit. Nejlepším hráčem byl suverénně Honza Vášů, který odehrál vynikající zápas, týmu připravoval přihrávky."

FK Slavoj Český Krumlov B
Jiří Carda (kapitán Krumlova B): "Už druhý zápas po sobě jsme byli bez na sezení důrazu a bez toho se v této soutěži hrát nedá. První půli jsme měli opticky vice ze hry, ale góly dávali domácí po kolmých jednoduchých akcích. Do druhé půle jsme se nahecovali a měli jsme velký tlak, bohužel nás srazila na kolena hrubice našeho gólmana, když nahrál soupeři na gól. Pote už domácí jen dokonali dílo a odevzdanému Krumlovu nasypali další tři branky"



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Průdek [-] , O. Kuta [-] , P. Petkov [-] (67. M. Samborský [-] ) , P. Božík [-] - T. Chromý [-] , M. Sládek [-] , J. Stegbauer [-] , J. Váša [-] (84. R. Kočí [-] ) - M. Štěpánek [-] (84. D. Frnka [-] ) , V. Kotalík [-] (35. M. Svobodný [-] )

FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - J. Čabaj [-] , J. Houska [-] , M. Hrabík [-] , I. Maurenc [-] - F. Hermann [-] , J. Rozkošný [-] , T. Kopřiva [-] , J. Poláček [-] - P. Bordáč [-] , J. Carda [-]

ŽK: 72. T. Chromý - 72. J. Carda .
Hráči zápasu: J. Váša .
Místo: K. Újezd. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Landík Filip - Trčka, Škuthan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.