J. Carda 87.
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dynamo si vyšláplo na béčko Krumlova


Branky


87. J. Carda - 48. L. Rapčan , 83. A. Jirkal
0

Krumlovský kapitán Carda už svou trefou v závěru na majiteli tří bodů nic nezměnil...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byl zápas celkem vyrovnaný, lépe do něj vstoupili domácí, ale postupně se Vyšebrodští osmělovali a k vidění tak byl fotbal plný nasazení, naho dolů. A dostavily se i šance, ale jak Kejšar, tak Mayr si počínali bezchybně. 

Druhá půle vyšle lépe hostujícímu celku, kterému také pomohla brzká úvodní branka. Ve 48. minutě zahrával mladý Bäuml rohový kop z levé strany, jeho prudký centr na přední tyč usměrnil do branky hlavou Rapčan. Hosté byli i nadále aktivní a v 83. minutě se opět po Bäumlově rohu dostal odražený míč na vápno, kde střílel Rapčan, jeho rána bez přípravy mu však nesedla, ale naštěstí pro hosty se míč dostal k osamocenému Jirkalovi, který bez problémů doklepnul do branky. Branka domácích přišla příliš pozdě, přinesla ji až 87. minuta. Po centru na zadní tyč byl domácí útočník Carda důraznější v souboji s Dibďákem a tak se Českokrumlovští dočkali vstřelení branky na konečných 1:2.

 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu



FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (vedoucí mužstva): V první půli byl zápas celkem vyrovnaný, vstoupili do něj lépe domácí, ale postupně jsme se dostali do hry. Hra se přelévala ze strany na stranu, v poměrně slušném tempu. Jak my, tak náš soupeř jsme si vytvořili šance, ale ve finální fázi jsme oba selhávali. Do druhé půle jsme zase vstoupili lépe my a troufám si říct, že jsem po většinu druhého dějství měli hru jasně pod kontrolou a zaslouženě došli k vítěznému konci.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - J. Čabaj [-] , M. Rytíř [-] , L. Kitzler [-] , M. Hrabík [-] (64. J. Houska [-] ) - P. Bordáč [-] , J. Rozkošný [-] , J. Poláček [-] (72. F. Hermann [-] ) , T. Kopřiva [-] - A. Prokop [-] , J. Carda [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
L. Mayr [-] - P. Prochaska [-] , F. Klíma [-] (80. M. Sosna [-] ) , V. Pomije [-] , L. Rapčan [-] - R. Bäuml [-] (69. M. Vančura [-] ) , J. Rohlík [-] , K. Krauskopf [-] , T. Dibďák [-] , A. Jirkal [-] - J. Gondek [-]

ŽK: 57. L. Kitzler - 34. P. Prochaska , 79. A. Jirkal .
Hráči zápasu: A. Jirkal .
Místo: Č. Krumlov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klíma Petr - Žurek, Holub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.