1:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougóloví Mahák se Surou zajistili Lhenicím pohodový zápas


Branky


32. J. Kubeš - 5. M. Mahák , 42. R. Sura , 47. R. Sura , 55. M. Mahák , 83. J. Mrkvička
0

Zliv nevystoupila z bídy podzimu ani proti Lhenicím a ty si připsaly zaslouženou výhru. Ta sice nepřijela v ideální sestavě a navíc v prvním poločase přišla o dva zraněné hráče, ale přesto si připsala vysoké vítězství. Domácí navíc přišli o Rysa, který si obnovil zranění a do konce podzimu to s ním do hry moc nevypadá...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sura dal důležitou branku

Hosté začali od podlahy a hned ve 2. minutě byl Pořádek sám na malém vápně, ale branku netrefil. Vzápětí už se hosté prosadili díky Mahákovi. Bednár si narazil na pravé straně s Pořádkem a nahrál Mahákovi, kterému se podařilo uvolnit od obránců na penaltě a střelou k tyči proměnil na 1:0. Lhenice poté ještě chvíli tahaly pilku, následně se ale hra vyrovnala a vyrojily se nepřesnosti na obou stranách. A Zliv nakonec dokátala srovnat. Po odkopu beka se míče zmocnil v ojedinělém brejku Kubeš a běžel sám na bránu, únik proměnil přesnou střelou - 1:1. Rozháraná hra pokračovala i nadále, naštěstí pro hosty se dokázal prosadit Sura. Mrknička po levé straně zatáhl míč a nacentroval ho na zakončujícího hráče, který ho dotlačil stehnem za brankovou čáru - 1:2.

Zliv dohrávala v deseti, neměla koho vystřídat

Hned v úvodu druhé půle se hosté prosadili potřetí. Růžička zatáhl míč na levou stranu, nacentroval dlouze na zadní tyč, kde už byl připravený Sura a nemýlil se. A v 55. minutě už to bylo dokonce 1:4. Po podobné akci, když tentokrát servíroval míč Mrkvička zleva po závaru napříč vápnem na Maháka a ten proměnil na pohodlný náskok tří branek. Zlliv už se z direktů nevzapamatovala, navíc neměla dostatek hráčů na lavičce a tak po zranění musela dohrávat posledních dvacet minut v deseti. Lhenice se nikam netlačily, domácí bránili, přesto se hosté ještě do střeleckých příležitostí dostávali, a to převážně Mrkvička. Ten se nakonec vysněné trefy dočkal v 83. minutě, když proměnil sólo téměř z poloviny hřiště.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Pavel Cepák (trenér): "První poločas jsme ještě byli rovnocenným soupeřem, ale ve druhém nás Lhenice přehrály a vyhrály zaslouženě. Čtyři lidé se nám zranili, takže jsme dohrávali o deseti. Jestli si hráči neuvědomí, že musí začít trénovat, tak to bude dopadat takto zápas co zápas."

SK Lhenice
Pavel Hodina (trenér): "Měli jsme problémy se sestavou, ke stále zraněnému Pavlovi Prennerovi chyběli tentokrát Beran a Schön, Růžička mohl dorazit až na druhou půli. Aby toho nebylo málo, tak se v první půli zranili Pořádek a Bednár. I tak jsme začali dobře, ale postupem času byla hra v první půli rozháraná. Velmi důležitým momentem byl gól do šatny na 2:1. Po rychlých brankách ve druhém poločase bylo prakticky po zápase, posledních dvacet minut už nemělo s fotbalem moc společného. Prosadili se hráči z lavičky Mahák se Surou.



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - M. Šimek [-] , M. Trávníček [-] , M. Maňhal [-] , T. Trávníček [-] - J. Kubeš [-] , J. Szabó [-] , A. Bittner [-] (50. R. Nečas [-] ) , V. Rys [-] (11. J. Prček [-] ) - R. Bican [-] , V. Šílený [-] (65. J. Slavík [-] )

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - J. Prenner [-] , L. Kopf [-] , K. Muška [-] , V. Pilát [-] - J. Mrkvička [-] , T. Tůma [-] , R. Pořádek [-] (29. R. Sura [-] ) , M. Bednár [-] (46. J. Růžička [-] ) - M. Mahák [-] , R. Iliev [-]

ŽK: 32. L. Kopf .
Hráči zápasu: R. Sura , M. Mahák .
Místo: Zliv. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hladík Pavel - Křížek, Churáň.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.