0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv urvala první výhru sezóny!


Branky


0

Optimistický zlivský scénář se naplnil - remíza se Sedlcem tým kouče Cepáka nakopla za prvním vítězstvím v sezóně. Hosté podali v Kameňáku soustředěný výkon a po brance Kubeše si připsali nejtěsnější možné vítězství. Zliv se tak na tři body přiblížila Černé, domácí naopak odmítli vyhoupnout se do klidnějších vod tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubeš loboval úspěšně

Zatímco některé týmy nedočkavě vyhlížejí konec podzimní sezóny, Zlivští by teď nejraději hráli nonstop. Jak se zdá, konečně našli účinnou hru a na dvanáctý pokus uspěli za tři body. Přitom Újezd vstupoval do utkání v roli favorita a doma v posledních dvou zápasech své soupeře doslova rozebral. Zliv ale stejně jako před týdnem se Sedlem hrála organizovaně a obětavě, Kameňák se do šancí prakticky nedostával, povinné zákroky si Remta bez problémů pohlídal. Jedinou branku prvního poločasu tak zaznamenal rychlonohý Kubeš. Ten dostal nahrávku od Maňhala mezi stopery, kteří se špatně zajistili a postupoval sám na brankáře, kterého přehodil lobem - 0:1. Bican následně vystřelil kousek vedle, Maňhal svou šanci prováhal.

Zliv si výhru pohlídala

Zliv ve druhém poločase nepolevila a domácí se nadále jen hodně těžko dostávala do hry, Stegbauer zůstával ve své snaze osamocen. Hosté nikam nechvátali, nebáli se hrát jednoduše a účelně a hra druhého poločasu tak pro oko diváka moc nebyla. Hosté už svůj náskok uhájili, poslední vteřinky si zahrál i dorostenec Šídlo, která si tak připsal debut za muže. A hned mohl s týmem oslavit první tři body ročníku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (záložník): "Nastoupili jsme ve skoro stejném složení jako v H. Plané, bohužel na začátku hráli spíše hosté. My jim darovali zadarmo míče z našich nepovedených akcí a přihrávek. To byl největší kámen úrazu v dnešním utkání. Když jsme si vytvořili šanci, tak jsme jí nedotáhli do konce a hosté chodili do protiútoků. Já osobně bych si nafackoval, na hřišti jsem byl dnes, jak kdybych tam stál poprvé, hrůza."

SK Zliv
Pavel Cepák (trenér): "Jeli jsme do Kameňáku s velkým respektem, protože ten měl za sebou dobré výsledky. Ale musím říct, že jsme utkání ubojovali, makali jsme, ze tří šancí jsme jednu proměnili, domácí tutové šance neměli. Šli jsme výhře naproti více, než soupeř. Domácí možná byli z naší hru malinko zakřiknutí, my už jsme poté hru hodně kouskovali, to nebudu nic nalhávat. Konečně si hráči užili první vítězství v soutěži, což může být psychickou vzpruhou. Navázali jsme na docela slušný domácí výkon se Sedlcem a vyhráli. Opět hodnotím úplně supr Szabóa, který zahrál na stoperu excelentně. Dále Maňhal s Bittnerem dobře drželi středovou osu hřiště a musím vyzdvihnout Kubeše, který toho naběhal strašně moc a opět dal branku. Ale musím poděkovat celému mančaftu, který se obětoval, kluci jezdili, s těžkým utkáním si výborně poradil i dorostenec Nečas, který jinak nastupuje jen v okresním přeboru dorostu, takže je to do chlapů velký skok, ale zvládl to."



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Beneš [-] , O. Kuta [-] , P. Petkov [-] , D. Průdek [-] - T. Chromý [-] (46. J. Havlíček [-] ) , M. Sládek [-] , M. Štěpánek [-] (70. P. Božík [-] ) , J. Stegbauer [-] - M. Svobodný [-] , J. Píšek [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - J. Prček [-] , J. Szabó [-] , M. Trávníček [-] , M. Šimek [-] (82. J. Slavík [-] ) - R. Nečas [-] (65. D. Egner [-] ) , M. Maňhal [-] , A. Bittner [-] , J. Prček [-] - R. Bican [-] (90. J. Šídlo [-] ) , J. Kubeš [-]

ŽK: 39. M. Beneš - 27. R. Nečas , 53. A. Bittner , 89. J. Szabó .
Hráči zápasu: O. Kuta , J. Stegbauer - M. Maňhal , J. Kubeš , J. Szabó .
Místo: K. Újezd. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Novotný Jan - Zabilka, Škuthan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.