V. Vlášek 45. (p.)
V. Vlášek 59. (p.)
M. Řehoř 79.
3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolicím zachránil v nastavení tři body svým zákrokem Plojhar. Hosté se zlobí na rozhodčího


Branky


45. V. Vlášek (p.) , 59. V. Vlášek (p.) , 79. M. Řehoř - 35. L. Matúš , 55. J. Rillich
0

Vypjaté utkání sehráli Netoličtí se soupeřem z Frymburku. Ten sice dorazil jen v jedenácti, ale rval se do posledních sekund. Dvě branky domácích vstřelil Vlášek, obě z penalt. A trenérovi hostů Mertlovi se výkon rozhodčího Bumby vůbec nepozdával.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlášek srovnal v nastavení první půle

Frymburk dorazil pouze s jedenácti hráči. Netoličtí už nutně potřebovali bodovat a zdálo se, že oslabený soupeř by pro ně mohl být kýženým tříbodovým soustem. Jenomže Frymburk byl proti a v utkání hrál velmi dobře. První půle se hrála převážně ve středu hřiště, ale Frymburští si vytvořili velké množství šancí. Domácí obrana často nestíhala a tak hned třikrát šel sám na bránu Budík, a hned ve druhé minutě Rillich, ale střelu umístil brankáři Plojharovi do náruče. Jednu velkou šanci měl Kaňa a jednu Matúš. A právě hostující Matúš se v 35. minutě dokázal gólově prosadit - 0:1. Domácí si vytvořili gólové šance dvě. Obě měl na svědomí Rokůsek  - první dal vedle a druhou nad. Vyrovnat se tak Netolicím povedlo až z penalty, kterou proměnil Vlášek.

Frymburk vedení dlouho neudržel

Ve druhé půli už hostům docházely síly, navíc Budík byl zraněný, takže celou půli na hřišti musel pouze odchodit. Přesto šli hosté díky Rillichovi podruhé do vedení! Netolice makaly a hrál se nadále zajímavý duel. Hosté ale často nesouhlasně kroutili hlavou nad verdikty rozhodčího. Ten v 59. minutě nařídil další penaltu a Vlášek byl opět úspěšný. A V 79. minutě uspěl krásnou ránou z přímáku Řehoř, který poprvé v zápase poslal Netolice do vedení - 3:2. Frymburští se ale ještě dokázali zvednout a vytvořili si velké šance. Trestný kop Matuše líznul tyčku, hned na to těsně přestřelil Kaňa a závěrečnou střelu v nastavení Mertla jen zázračně vyrazil domácí gólman Plojhar, kterému domácí museli líbat rukavice - zachránil jim třetí výhru sezóny!



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér): "V zápase jsme dvakrát prohrávali, ale naštěstí vždy dokázali poměrně rychle vyrovnat a nakonec přidat i vítězný třetí gól. O ten se postaral výstavní střelou z přímého kopu navrátilec do sestavy Michal Řehoř. Frymburk sice přijel pouze s jedenácti hráči a zřejmě nebyl ani v kompletní sestavě, ale to v žádném případě nesnižuje náš výkon. Naopak, utkání mělo náboj a bylo vyrovnané a dramatické až do konce. Vydřené tři body nám v závěru nastaveného času zachránil skvělým zákrokem brankář Plojhar. Pochvalu si zaslouží celý tým, takže je těžké vyzdvihnout jednotlivce. Ale myslím, že mezi nejlepší patřili Tomáš Plojhar, Vašek Vlášek, Standa Šulc a Petr Beneš."

FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér): "Těžko se hodnotí zápas, který režíruje pouze jeden režisér s píšťalkou. Domácí dali tři góly, dva z penalt a jeden z trestného kopu. My, ač jsme přijeli pouze v jedenácti, jsme zejména v první půli byli lepším týmem, ale naše koncovka je opravdu tak mizerná, že nás tentokrát stála tři body. Naši útočníci domácí obraně utíkali jak chtěli. Jenže samostatné nájezdy a tutovky, kterých bylo požehnaně, jsme trestuhodně zahodili. Gól jsme vstřelili před odchodem do šatny. Jenže se ještě kopala proti nám první penalta a domácí Vlášek nezaváhal. Penalta byla písklá v pořádku, ale bohužel v době, kdy už jsme měli dávno sedět v kabinách. Asi měl pan rozhodčí vsazenou nulu na poločas. Druhou půli jsme začali zase lépe a opět se dostali do vedení, ale za chvíli již bylo vyrovnáno, ale tentokrát už z vymyšlené penalty, kterou viděl pouze sudí. To už jsme hráli v deseti, protože se zranil Budík a domácí šli s vervou za ziskem potřebných tří bodů. Deset minut před koncem se jim to povedlo z pěkně provedeného trestného kopu, jemuž však předcházel jasný faul na našeho hráče, který se ale nepískal. V závěru jsme měli opět asi čtyři šance, které v síti neskončily, a tak jsme se zápasu odešli s prázdnou. Pravdou však je, že jsme přijeli s velmi okleštěnou sestavou, což však je náš problém a to byl hlavní důvod této naprosto zbytečné prohry. Domácímu týmu jsme výhru doslova darovali naší nedisciplinovaností některých hráčů, kteří se na zápas nedostavili. Já musím pochválit ty všechny své hráče, kteří zápas odmakali a jen díky vyšším mocím odešli se zápasu se svěšenými hlavami. Musím se však ztotožnit s vedoucím týmu Trhových Svinů, který se vyjádřil ke kvalitě rozhodčích. Opravdu je hlavně zajímá, jak jsou hráči oblečení, aby hlavně splnili úkoly, které mají nařízené shůry, než aby odpískali zápasy alespoň trochu zodpovědně a objektivně. A to nemyslím pouze tenhle zápas. Navíc nerozumím tomu, proč na zápasy jezdí delegáti, kteří vždycky rozhodčí podrží, ať udělá ze zápasu třeba bramboračku. Jenom nám tahají peníze z klubových pokladen."



Sestavy


1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - P. Beneš [-] , S. Šulc [-] , J. Lukáš [-] , M. Pešek [-] (59. D. Andres [-] ) - V. Vlášek [-] (90. J. Rejhon [-] ) , J. Urban [-] , L. Kisvetr [-] , F. Rokůsek [-] - P. Reindl [-] (73. M. Bálek [-] ) , M. Řehoř [-]

FC Šumava Frymburk
V. Čábela [-] - K. Malák [-] , J. Grohman [-] , D. Račák [-] , R. Mertl [-] - M. Račák [-] , M. Neumann [-] , T. Kaňa [-] , L. Matúš [-] - J. Rillich [-] , S. Budík [-]

ŽK: 78. L. Kisvetr , 89. J. Lukáš - 51. R. Mertl , 68. D. Račák .
Hráči zápasu: T. Plojhar , P. Beneš , S. Šulc , V. Vlášek - D. Račák .
Místo: Netolice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bumba František - Rous, Pánek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.