M. Koza 90.
1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sviny zvládly zápas v Černé a bodovaly počtvrté v řadě


Branky


90. M. Koza - 12. R. Horelica , 30. O. Kolář , 70. A. Perfoll (p.)
0

Domácího trenéra Frnku po utkání mrzely neproměněné příležitosti ze druhého poločasu. Sviny nakročily ke třem bodům už v první půli, zápas se povedl kapitánovi Kolářovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sviny si vytvořily náskok

První vážnou příležitost měl v 8. minutě utkání hostující kapitán, ale to Černou ještě zachránila tyč. Ve 12. minutě už ale první brance nestálo v cestě nic. Po dorážce z malého vápna se prosadil Horelica, který potrestal špatné bránění od domácího celku gólem na 0:1. Další rána pro domácí celek přišla po půlhodině hry, kdy hráči Černé nechali odkrytou levou stranu a hosté toho křížnou střelou Koláře naplno využili, míč zapadl k tyči – 0:2. Domácí si větší šanci vytvořili až v závěru poločasu, kdy po pěkné kombinaci Sivákovu střelu z malého vápna vychytal Vrábek.

Po penaltě bylo po domácích nadějích

Ve druhé půli na domácí straně přibyly útočné akce a z toho plynoucí střelecké příležitosti. Vrábek ale odolával. A pro domácí přišel krutý trest. Po individuální chybě beka Zemana se kopala penalta a bylo po zápase – tradiční exekutor Perfoll se totiž nemýlil ani tentokrát – 0:3. Jak ale vychází z pozápasového hodnocení, o penaltu se jednat nemělo... Hráči Černé to sympaticky ani poté nezabalili a bojovali dál, vytvářeli si šance. Dobrou šanci měl Brůha po rohu hlavou, tutovku měl k dispozici i Havierník, který střílel vedle tyče. V 90. minutě se domácím podařilo výsledek alespoň malinko korigovat, když svou šanci proměnil Koza. Bojovné utkání na specifickém hřišti tak Trhové Sviny stoprocentně zvládly a po zpackaném úvodu soutěže pokračují ve výborných výsledcích, když začínají stoupat tabulkou směrem vzhůru.



Ohlasy k zápasu


TJ Černá v Pošumaví
Milan Frnka (trenér): Do zápasu jsme šli s tím, že chceme napravit minulý týden. Začali jsme aktivně, ale bohužel jsme to byli my, kdo v prvním poločase dvakrát inkasoval. Ve druhé půli jsme chtěli vstřelit kontaktní gól, myslím, že jsme měli i mírně navrch, ale obecně to bylo spíše takové bojovné utkání s hodně souboji, ale to na tom našem hřišti už asi bohužel jiné nebude. Začali jsme si šance vytvářet, ale bohužel nedali. Abych to shrnul, sráží nás individuální chyby, pokud se jich nevyvarujeme, tak nemůžeme pomýšlet na příznivý výsledek. Další problém vidím v proměňování šancí, které si vytváříme, ale nedáme. Na těchto dvou bodech musíme zapracovat a bojovat dál, nedá se nic dělat. Kluci měli nasazení, bojovali, ale individuálně nikdo nevynikl.

TJ Spartak Trhové Sviny
Zdeněk Bebčák (vedoucí): Abych pravdu řekl, čekal jsem od soupeře víc. Ten nám ale od začátku dovolil svou otevřenou obranou vsítit ve 12. minutě vedoucí branku. Pak se po delší době gólově prosadil kapitán Kolář, kterému se dnešní zápas opravdu povedl. Na 3:0 jsme dali z penalty. Sice jsme ji dali, ale všichni přítomní, i my, víme, že to penalta být neměla. Mně někdy připadá, že hrajeme ligu. Před zápasem se řeší, že máme stejně barevné trenýrky se soupeřem, na stulpnách vadí bílé pásky, ale k výkonu rozhodčích se nesmí nic říct. Ale to je určitě stejné na všech zápasech. Už by si mohl někdo uvědomit, že peníze netiskneme a nemůžeme mít spousty sad dresů, několik barevných elasťáků podle trenýrek a stejně barevné pásky jako stulpny. Ten kdo tohle vytváří, by si měl jít zkusit finančně zabezpečit oddíl o sedmi mužstvech. Ale nic, "pravidla se musí dodržovat". Teď máme před sebou dva dost těžké soupeře, Nemanice a Dříteň. Pokud vyjde náš bodový plán, rádi s trenérem zaplatíme klukům slíbenou odměnu.



Sestavy


TJ Černá v Pošumaví
J. Bublík [-] - M. Schober [-] , T. Kordík [-] (27. K. Zeman [-] ) , K. Strnad [-] , J. Černý [-] - L. Brůha [-] (81. V. Král [-] ) , M. Sivák [-] , K. Vrba [-] , P. Pavlis [-] - J. Havierník [-] , M. Koza [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - A. Perfoll [-] , J. Šafránek [-] , J. Petr [-] , F. Štrachal [-] - O. Kolář [-] , D. Tomek [-] , D. Brůha [-] (79. L. Ebenhöh [-] ) , R. Horelica [-] - Z. Šafránek [-] (72. J. Fabián [-] ) , M. Valut [-] (86. K. Brůha [-] )

ŽK: 15. M. Sivák , 77. M. Koza - 59. J. Petr , 75. F. Štrachal .
Hráči zápasu: O. Kolář .
Místo: Černá. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Svoboda Jan - Lovětínský, Reisner.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.