4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice ovládly druhý poločas, Dříteň zlomil smolný gól


Branky


56. M. Bednár , 71. M. Mahák , 73. M. Bednár , 78. R. Sura
0

Po první půli vyrovnané skóre po vyrovnaném průběhu. Jenomže druhá pětačtyřicetiminutovka už daleko lépe vyšla domácímu celku a Dříteň tak i se třetím celkem z velké trojky odešla vysoko poražena (před dvěma týdny Nemanice 0:4, před týdnem SK Planá 0:5). Zápas vyšel lhenickému Bednárovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvořák s Kopfem zachraňovali

První poločas nepřinesl žádný světoborný fotbal, ale oba celky si dokázaly vytvořit gólové šance. Ke konci poločasu měl největší šanci Lhenic po rohu Pilát, ale bránu z dobré pozice netrefil. Jinak se Lheničtí do šancí nedostali, a to ani z četných rohových kopů. Hosté měli nebezpečné brejky, při prvním šel Pfeffer sám na bránu hned v 5. minutě, ale jeho střelu vychytal Dvořák a dorážku Kovaříka vykopl obětavým skluzem Kopf, jinak by míč zamířil do prázdné brány. A tak první, vyrovnaný poločas skončil bezbrankovou remízou.

Bednár hosty načal šťastným gólem

První branka duelu přišla po rohu, který zahrával Bednár, jemuž Pořádek míč vrátil, záložník se zbavil obránce kličkou a střelou z úhlu levačkou prostřelil chumel hráčů, když míč do Léblovy sítě tečoval obránce Dřítně – 1:0 pro domácí v 56. minutě! Smolná polovlastní branka hosty srazila o patro níž a Lhenice začaly mít navrch. Po čtvrthodince Mahákovi na branku přihrával Iliev – 2:0. Pak už domácí hráči zahazovali jednu šanci za druhou, hosté už věděli, že na body nedosáhnou. Bednár se krásně trefil z trestňáku do šibenice o tyčku angličanem na zadní tyč – 3:0. Střídající Sura vstřelil poslední branku duelu v 78. minutě, když se po závaru před bránou dokázal zorientovat a z malého vápna poslal balón k tyči – 4:0. Dříteňskou střelbu na bránu ve druhé půli obstaral Pfeffer, ale vše si jistě pohlídal Dvořák a pomohl tak čistým kontem k nakonec zcela jasnému vítězství.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Pavel Hodina (trenér): První poločas byl z naší strany hodně špatný, byli jsme bez pohybu, vázla kombinace dopředu, nedařilo se ani dozadu, kdy jsme neobsazovali hráče. Měli jsme možná více ze hry, ale byli jsme neškodní, měli jsme hromadu rohů, ze kterých jsme nic nevytěžili. Když už jsme šli do přečíslení, nedařilo se nám dát finální nahrávku. Po poločase jsme byli rádi za udržený stav 0:0. Bylo to hodně průměrné utkání z obou stran, spíš než boj o čelo to připomínalo zápas o záchranu. Druhá půle také nebyla zpočátku žádná sláva, ale pak jsme dali šťastný gól, který utkání zlomil. Dříteň už jsme do ničeho nedostali a přidali další branky. Zdálo se mi, že hosté odpadli fyzicky, přestali běhat, a po druhé brance asi i psychicky, zápas už se jen dohrával. Celkově průměrné utkání, když rozhodl první gól. Oba mančafty nebyly kompletní, řekl bych, že na absence to bylo vyrovnané. Byli jsme lepší,ale výkon byl spíše podpůměrný. Bednárovi se jako jedinému dařilo i v prvním poločase a ve druhém to podtrhl dvěma góly, hrál dobře dopředu i dozadu. V klíčových chvílích nás podržel Dvořák, který byl bezchybný, pomáhal týmu i nohama. Iliev ve druhé půli nastoupil a výborně rozhýbal náš útok a byl jedním z faktorů, který pomohl k našemu vítězství.

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (stoper): První půle byla docela vyrovnaná, v 5. minutě jsme měli velkou šanci. Z naší strany to bylo dobré, běhali jsme s hráči, plnili pokyny, poločas 0:0. Jenomže v pokračování jsme běhat přestali, dostali smolný vlastní gól a byl s námi konec. Ne že by nás soupeř přejel, ale dával góly. Bohužel jsme opět dostali čtyřku. Byl to trochu smolný zápas, co se nás štěstí drželo, tak teď nás opustilo. Výsledek je možná trochu krutý, nemyslím si, že jsme si takový v uvozovkách debakl zasloužili. Šance jsme měli, nebylo to špatné, ale individuální chyby rozhodly.



Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - L. Kopf [-] , J. Prenner [-] , V. Pilát [-] , K. Muška [-] - M. Bednár [-] , J. Mrkvička [-] , T. Tůma [-] (46. R. Iliev [-] ) , J. Schön [-] - P. Pořádek [-] (69. R. Sura [-] ) , M. Mahák [-] (78. S. Bečvář [-] )

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Werner [-] , L. Hošek [-] , T. Slepička [-] , M. Tupý [-] - O. Šíma [-] , M. Kovařík [-] , T. Kovařík [-] (69. D. Kříž [-] ) - L. Koudelka [-] , V. Pečenka [-] , L. Pfeffer [-]

ŽK: 16. P. Pořádek - 20. L. Hošek , 27. L. Pfeffer , 36. V. Pečenka .
Hráči zápasu: J. Dvořák , R. Iliev , M. Bednár .
Místo: Lhenice. Počet diváků: 72. Rozhodčí: Hladík Pavel - Klíma, Zloch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.