Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 13:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kočí hattrickem sestřelil Petrohrad


Branky


19

Zajímavý zápas se odehrál v Petrohradě, kde domácí "Zenit" hostil Mšecké Žehrovice. Hosté si minulé kolo připsali vysokou výhru, na kterou chtěli zejména bodově, ale také výkonem, navázat. Za to domácí měli co napravovat, když padli v Kolešovicích. Do utkání vstoupili dobře a dvakrát vedli, i tak ale vyšli opět bodově naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sochorova slabší chvilka

Při pohledu na tabulku byl favorit zápasu zřejmý, nicméně fotbalová logika se neptá, kdo je první a kdo poslední. První půle nabídla velmi vyrovnaný obraz hry. Příchozí diváci na gól ale nečekali vůbec dlouho, když hned ve 4. minutě potrestal chybu hostující defenzivy Prištic - 1:0. Poté se hrálo od vápna k vápnu, kdy šance byly k vidění na obou stranách. Další příležitost využili hosté, když se k odraženému míči na malém vápně dostal Svěchota a uklidi jej do horní části zařízení - 1:1.

 

Domácí inkasovaná branka nepoložila a našli ihned odpověď. Vzadu to Žehrovicím příliš neklapalo a o čistém kontě z minulého zápasu si hosté mohli nechat jen zdát. Další pochybení zadních řad trestal Ibl - 2:1. Domácí šli podruhé do vedení, které ale opět neudrželi. Po půl hodině hry neuhlídali hostujícího kanonýra Kočího, který svůj únik završil kličkou Sochorovi a začínalo se od nuly - 2:2. Pět minut před koncem prvního dějství Sochor vyrobil obrovskou minelu, když doslova nabídl Kočímu gól špatnou rozehrávkou a ten se nemýlil - 2:3.

Žehrovice odskočily

Druhý poločas nabídl opět zajímavou podívanou s tím rozdílem, že důraz a bojovnost vzal za své. K vidění byly opět příležitosti na obou stranách, ale skóre se prozatím neměnilo. Ukazatel se pohnul až v 60. minutě, kdy se po povedené kombinační akci prosadil Škutchan a Žehrovice odskočily - 2:4. O deset minut později to s Petrohradem vypadalo ještě hůře. Přímý kop zpoza šestnáctky na sebe vzal Kočí a vymetl šibenici - 2:5.

 

Třígólové vedení a hattrick, to vše mohlo těšit nejen Kočího, ale celý jeho tým. Petrohrad stále nic nevzdával a mohl tak litovat neproměněných šancí. Domácí se dokázali dostat do hry krátce po inkasované brance Worzischekem - 3:5. Byť nebylo k další brance Petrohradu daleko, skóre se po několika závarech v hostující šestnáctce již neměnilo a domácí tak museli přijmout další porážku.



Ohlasy k zápasu



SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, vedoucí týmu: Vstup do utkání se nám nepovedl a byli jsme dost vlažní. Soupeř, ač zatím neposbíral moc bodů, tak fotbalovou kvalitu má a zejména na domácím hřišti je směrem dopředu velmi nebezpečný. Naštěstí jsme to zvládli, takže panuje spokojenost, ač se v dnešním utkání ukázalo, že je stále na čem pracovat.



Sestavy


Sokol Petrohrad
P. Sochor [-] - T. Halámek [-] , K. Tesař [-] , R. Neliba [-] , L. Halámek [-] - R. Worzischek [-] , J. Kovář [-] (60. D. Kunc [-] ) , M. Ibl [-] - J. Doksanský [-] (46. P. Míček [-] ) , K. Pros [-] , M. Prištic [-] -

SK Mšecké Žehrovice
M. Veselý [-] - J. Svéchota [-] (84. V. Lukáč [-] ) , P. Petr [-] , J. Kočí [-] , J. Hejna [-] , K. Uher [-] , J. Prokeš [-] , J. Mráz [-] , T. Tišer [-] , J. Volf [-] , R. Škutchan [-] (75. L. Slavík [-] )

ŽK: 48. K. Tesař , 63. M. Ibl , 83. M. Prištic , 86. T. Halámek , 87. P. Míček - 12. J. Kočí , 20. J. Volf , 72. P. Petr .
Hráči zápasu: J. Svéchota , J. Kočí .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - PTÁK Josef (N), JANOUŠEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 12:47

Tip experta: výhra hostů

žehrovický tým předvádí v posledních kolech nádherné výsledky a dokazuje že má mladý a bojovný tým. potom co v předchozím kole doma doslova rozdrtily Oráčov 6:0. Tentokrát žehrovští jedou do vzdáleného Petrohradu který jako nováček zatím ze 7 zápasu má pouze pod a v tomto kole muže pouze překvapit což žehrovice nedovolí.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 12:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 10:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 09:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 19:13
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů